Magnifico

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Radarowa 18

Bella - ocena (1) Najlepsza w świecie , najsmaczniejsze jedzenie , najsmaczniejsze napitki ,... Bella ja - ocena (1) bardzo dobra pizza ja Joanna - opinia (1) Swietne Tagliatelle nere jaro, sympatyczna i serdeczna obsługa, czulam sie... Joanna
Pizzatester - opinia (1) Odwiedziliśmy, bo polecono nam tą pizzerię przez naszych znajomych z Włoch.... Pizzatester Katarzyna - opinia (1) Miejsce magiczne !!! Gorąco polecam Katarzyna R R - opinia (1) Bardzo polecam!!! Ciekawa karta. Pyszna pizza i makarony, tiramisu delikatne,... R R Kamila - opinia (1) Najlepsza pizza w Trójmieście! Kamila Wojtek - opinia (1) Pyszne jedzenie Wojtek Grzegorz - opinia (1) Pyszna pizza, wypiekana na drewnie, od lat niezmiennej jakości, świeże... Grzegorz Aga - opinia (1) Polecam ! Super klimat, przemiły personel i pyszna pizza :) Aga Andrew - opinia (1) Od kilku lat moja ulubiona pizzeria :) Andrew Maciej - opinia (1) Byłem zaskoczony jakością oraz zafascynowany zaangażowaniem aby się tam... Maciej Maciej - opinia (1) Byłem zaskoczony jakością oraz zafascynowany zaangażowaniem aby się tam... Maciej Krzysztof - opinia (1) Przesympatyczny właściciel - Pan Damian, traktuję swoich gości - "po... Krzysztof Anna - opinia (1) Fantastyczny klimat i przepyszne jedzenie. Nie tylko pizze wyśmienite, ale... Anna Łukasz - opinia (1) Przyjedz, zobacz i sprawdź!! A się nie zawiedziesz!! Włoskie jedzenie tylko... Łukasz Mati - opinia (1) Znakomite jedzenie i super klimat. Mati Iza - opinia (1) Jestem wdzięczna znajomemu za polecenie mi tej restauracji. Powiedział, że... Iza Ja - opinia (1) Jedzenie pyszne obsługa miła wszystko super Ja Mery - opinia (1) Rewelacja! Najlepsza pizza w Gdańsku, atmosfera na miejscu cudna. Polecam Mery