Magnifico

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Radarowa 18

EwaB - opinia (1) Super miejsce... domowa atmosfera przemiła obsługa. Teraz zamawiamy na dowóz,... EwaB Marlena - opinia (1) Pizzeria Magnifico to świetne, włoskie miejsce na gdańskiej mapie gastro.... Marlena Łukasz - opinia (1) Bardzo fajne, rodzinne miejsce Obsługa na najwyższym poziomie, zawsze... Łukasz
Kozłowski - opinia (1) Przyjemny klimat, bogata karta, bardzo dobra pizza szczególnie polecam Salami... Kozłowski Adam - opinia (1) rewelacyjna pizza. z czystym sumieniem mogę polecić. Oryginalne włoskie... Adam Julka - opinia (1) Niestety bardzo się zawiodłem tym miejscem. Ani jedzenie ani klimat nie... Julka Martyna - opinia (1) Co tu dużo pisać, jednym słowem rewelacja! Obsługa zawsze pomocna w doborze... Martyna Franki - opinia (1) Jedzenie pyszne, atmosfera naprawde wyjatkowa, czuje sie absoltny luz i... Franki B.T - opinia (1) Bardzo klimatyczne miejsce. Świetne pasty, pizza z pieca opalanego drewnem.... B.T Magda - opinia (1) Najlepsi i najsmaczniejsi! :) polecam każdemu miłośnikowi wloskich smaków i... Magda Ag - opinia (1) Bardzo milo i przyjemnie. Jedzenie szczere, dobre produkty, Gessler by sie... Ag Karolina - opinia (1) Najlepsza pizza ever! Makarony przepychota Karolina Smakosz - opinia (1) Rewelacja. Pizza jak zawsze wyśmienita. Serdecznie polecam Smakosz Paweł h3m - opinia (1) Nigdy sie nie zawiodłem, właściciel a znam od ponad 10lat i w niczym sie nie... Paweł h3m Małgorzata - opinia (1) Bardzo polecam ,włoska pizza z pieca opalanego drewnem, szeroki wybór... Małgorzata Wojtas - opinia (1) Nic dodać nic ująć pizza i makarony super. Sami sprawdzcie Wojtas Kasia - opinia (1) Nie polecam tevo miejsca:/ straszne salami ociwkajace tluszczem.... i nie... Kasia Adam - opinia (1) Co tu dużo mówić, bardzo dobra włoska kuchnia. Pasty, kremy wreszcie pizze,... Adam Doskonale! (1) Czego by nie spróbować z karty nie zawiedziecie się. Pyszna pizza i makarony... Iza Hell Yeee (1) Ludzie, jedzenie, wino, atmosfera=magnifico Smakoszka