Magnifico

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Radarowa 18

Andrzej - opinia (1) Świetne włoskie miejsce, z fajnym klimatem i miła obsługą. Zamówiłem zupę... Andrzej Weronika - opinia (1) Pizza, makarony na najwyższym poziomie! Czuć smak włoskich składników,... Weronika Robert R - opinia (1) Mała pizzernia na uboczu. Warto tam jednak zajechać. Smak potraw i atmosfera... Robert R
Grzybek - opinia (1) Pyszna pizza ,niepowtarzalny klimat Grzybek Don Firol - opinia (1) Najlepsze jedzenie w mieście , super obsługa, atmosfera i smak jakiego nie... Don Firol Lena - opinia (1) Jest przepysznie, właściciele tworzą wyjątkową atmosferę, trzeba koniecznie... Lena Kunegunda - opinia (1) Zajebiście , wszystko na plus jedzenie pyszne, obsługa na luzie , uwielbiam... Kunegunda Olga - opinia (1) Najlepsze gnochi jakie jadłam w życiu! Pysznie. Olga Madzia - opinia (1) Rewelacja Nie jadłam pyszniejszej pizzy Madzia Anna - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce! Obsługa rewelacyjna , a jedzenie wymiata z butów! Anna Konrac - opinia (1) Pizza jedna z najlepszych jaką jadłem, szczególnie truflowa Konrac EwaB - opinia (1) Super miejsce... domowa atmosfera przemiła obsługa. Teraz zamawiamy na dowóz,... EwaB Marlena - opinia (1) Pizzeria Magnifico to świetne, włoskie miejsce na gdańskiej mapie gastro.... Marlena Łukasz - opinia (1) Bardzo fajne, rodzinne miejsce Obsługa na najwyższym poziomie, zawsze... Łukasz Kozłowski - opinia (1) Przyjemny klimat, bogata karta, bardzo dobra pizza szczególnie polecam Salami... Kozłowski Adam - opinia (1) rewelacyjna pizza. z czystym sumieniem mogę polecić. Oryginalne włoskie... Adam Julka - opinia (1) Niestety bardzo się zawiodłem tym miejscem. Ani jedzenie ani klimat nie... Julka Martyna - opinia (1) Co tu dużo pisać, jednym słowem rewelacja! Obsługa zawsze pomocna w doborze... Martyna Franki - opinia (1) Jedzenie pyszne, atmosfera naprawde wyjatkowa, czuje sie absoltny luz i... Franki B.T - opinia (1) Bardzo klimatyczne miejsce. Świetne pasty, pizza z pieca opalanego drewnem.... B.T