Magnifico

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Radarowa 18

MB - ocena (1) Przepyszne jedzenie MB Joanna - ocena (1) Najlepsza, polecam !!! Joanna Tomasz Duszyński - ocena (1) Nie polecam. Moja pełna opinia jest dostępna w Google. Tutaj jest za mało... Tomasz Duszyński
JA - ocena (1) fajny lokal super pizza JA Piotr - ocena (1) Klika razy osobiście i na wynos . Jedzenie bardzo smaczne , obsługa super ,... Piotr Monika - ocena (1) Najlepsza pizza i makarony w Gdańsku :-) Monika Chris - ocena (1) Wspaniał a pizza! Chris Przemas - ocena (1) Nie ma lepszego miejsca i pizzy w trójmieście Przemas Chris - ocena (1) Super atmosfera oraz jedzenie . Chris Bartek - ocena (1) najlepsza pizzeria w Gdańsku Bartek Jacek - ocena (1) Świetne jedzenie, pizza pyszna, super dodatki. Obsługa miła, sprawna,... Jacek Sabal - ocena (1) Chodzę regularnie. Zawsze pysznie i miła atmosfera Sabal Radek - ocena (1) Nie ma lepszej pizzy w 3M. Jedzenie to nie jedyny plus... Trzeba koniecznie... Radek Joanna - ocena (1) Wszystkie produkty wysokiej jakości ciasto pizzy wyśmienite Joanna Andrzej - ocena (1) Klimat, obsługa, smak na najwyższym poziomie polecam Andrzej PR - ocena (1) Wyśmienite potrawy przygotowywane ze świeżych produktów. Rodzinna atmosfera.... PR Kris - ocena (1) Najlepsza pizza w trojmiescie Kris Giaro - ocena (1) Doskonałe. Najlepsze pizzeria z niepowtarzalnym klimatem i właścicielami Giaro Kibic RCLG - ocena (1) Najlepsza pizza na Pomorzu!!!! Kibic RCLG P.O. - ocena (1) Pyszne, arometyczne jedzenie. Szeroki wybór smakołyków. Wszystko lepsze niż... P.O.