Magnifico

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Radarowa 18

Aga - opinia (1) Polecam ! Super klimat, przemiły personel i pyszna pizza :) Aga Andrew - opinia (1) Od kilku lat moja ulubiona pizzeria :) Andrew Maciej - opinia (1) Byłem zaskoczony jakością oraz zafascynowany zaangażowaniem aby się tam... Maciej
Maciej - opinia (1) Byłem zaskoczony jakością oraz zafascynowany zaangażowaniem aby się tam... Maciej Krzysztof - opinia (1) Przesympatyczny właściciel - Pan Damian, traktuję swoich gości - "po... Krzysztof Anna - opinia (1) Fantastyczny klimat i przepyszne jedzenie. Nie tylko pizze wyśmienite, ale... Anna Łukasz - opinia (1) Przyjedz, zobacz i sprawdź!! A się nie zawiedziesz!! Włoskie jedzenie tylko... Łukasz Mati - opinia (1) Znakomite jedzenie i super klimat. Mati Iza - opinia (1) Jestem wdzięczna znajomemu za polecenie mi tej restauracji. Powiedział, że... Iza Ja - opinia (1) Jedzenie pyszne obsługa miła wszystko super Ja Mery - opinia (1) Rewelacja! Najlepsza pizza w Gdańsku, atmosfera na miejscu cudna. Polecam Mery jola - opinia (1) Pyszne jedzonko, przemiła obsługa jola KB - opinia (1) Bardzo smacznie, na oryginalnych włoskich produktach i z bardzo miłą obsługą KB Marek Kozłowski - opinia (1) super jedzenie i piwo z własnej produkcji .Miła obsługa i klimat szczególnie... Marek Kozłowski Janek - opinia (1) Nie ma lepszej pizzy niż w Magnofico!!!! Janek Mycha - opinia (1) Świetne włoskie jedzenie. Polecam! Mycha Andrzej - opinia (1) Cudowenie. Polecam. Najlepsza pizza w Trójmieście Andrzej P.O. - opinia (1) Pycha nie tylko pizza (polecam też kawę i tiramisu). Ciepło, spokojnie.... P.O. Anna - opinia (1) Pysznie włoski i bosko , czuć pasję do jedzenia i Włoch Anna Robert - opinia (1) Super miejsce z niesamowitym klimatem , doskonała obsługa , pyszne włoskie... Robert