Magnifico

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Radarowa 18

jola - opinia (1) Pyszne jedzonko, przemiła obsługa jola KB - opinia (1) Bardzo smacznie, na oryginalnych włoskich produktach i z bardzo miłą obsługą KB Marek Kozłowski - opinia (1) super jedzenie i piwo z własnej produkcji .Miła obsługa i klimat szczególnie... Marek Kozłowski
Janek - opinia (1) Nie ma lepszej pizzy niż w Magnofico!!!! Janek Mycha - opinia (1) Świetne włoskie jedzenie. Polecam! Mycha Andrzej - opinia (1) Cudowenie. Polecam. Najlepsza pizza w Trójmieście Andrzej P.O. - opinia (1) Pycha nie tylko pizza (polecam też kawę i tiramisu). Ciepło, spokojnie.... P.O. Anna - opinia (1) Pysznie włoski i bosko , czuć pasję do jedzenia i Włoch Anna Robert - opinia (1) Super miejsce z niesamowitym klimatem , doskonała obsługa , pyszne włoskie... Robert Andrzej - opinia (1) Świetne włoskie miejsce, z fajnym klimatem i miła obsługą. Zamówiłem zupę... Andrzej Weronika - opinia (1) Pizza, makarony na najwyższym poziomie! Czuć smak włoskich składników,... Weronika Robert R - opinia (1) Mała pizzernia na uboczu. Warto tam jednak zajechać. Smak potraw i atmosfera... Robert R Grzybek - opinia (1) Pyszna pizza ,niepowtarzalny klimat Grzybek Don Firol - opinia (1) Najlepsze jedzenie w mieście , super obsługa, atmosfera i smak jakiego nie... Don Firol Lena - opinia (1) Jest przepysznie, właściciele tworzą wyjątkową atmosferę, trzeba koniecznie... Lena Kunegunda - opinia (1) Zajebiście , wszystko na plus jedzenie pyszne, obsługa na luzie , uwielbiam... Kunegunda Olga - opinia (1) Najlepsze gnochi jakie jadłam w życiu! Pysznie. Olga Madzia - opinia (1) Rewelacja Nie jadłam pyszniejszej pizzy Madzia Anna - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce! Obsługa rewelacyjna , a jedzenie wymiata z butów! Anna Konrac - opinia (1) Pizza jedna z najlepszych jaką jadłem, szczególnie truflowa Konrac