Artur - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Panią Iloną Majewską wszystkim, którzy... Artur Łukasz - opinia (1) Pani Ilona Majewska jest osobą godną polecania! Dziękuję. Łukasz Martyna Włodarczyk - opinia (1) Właśnie kupiłam mieszkanie, które było wystawione przez agencję p.... Martyna Włodarczyk
Katarzyna i Tomasz - opinia (1) Polecam Panią Ilone jako specjalistkę od sprzedaży nieruchomości. Jej... Katarzyna i Tomasz Bardzo pozytywnie. (1) Współpracę z Biurem Nieruchomości Majewska.pl oceniam wzorowo. Pełen... Agata Zdecydowanie polecam wspolprace z panią Ilona Majewską (1) Transakcja przebiegła szybko i bezstresowo za najlepsza cenę do uzyskania,... Wieslawa Zak Bożena Całka - opinia (1) Pani Ilona Majewska to profesjonalistka w każdym calu. Do tego bardzo miła,... Bożena Całka Marcin Strzałkowski - opinia (1) Pani pośredniczka z krwi i kości. Wzorowo przeprowadziła proces sprzedaży... Marcin Strzałkowski Paweł - opinia (1) Pełen profesjonalizm, miła obsługa, Pani przeprowadziła transakcję zakupu... Paweł Polecam !!! (1) Skorzystałam ostatnio z usług biura Nieruchomości Majewska i jestem... Justyna polecam (1) Polecam współpracę z Panią Iloną Majewską za jej profesjonalne podejście do... Diana Polecamy współpracę (1) Jako kupujący mieszkanie jesteśmy zadowoleni z jakości usług od początku... Agnieszka i Tomek Polecam współpracę (1) Polecamy współpracę z Panią Majewską, podczas sprzedaży naszego mieszkania... Beata i Andrzej - opinia (1) Z małżonki i mojego doświadczenia polecamy współpracę z Panią Iloną. Na... Szczerze polecam! (1) Pani Ilona kieruje się dobrem klienta, a to co wyróżnia ją na rynku... Kamil Profesjonalna pomoc - polecam (1) Z Panią Iloną współpracuję od kilku miesięcy, bardzo profesjonalna, miła i... Adrian Polecam z czystym sumieniem. (1) Dziękuję za zaangażowanie oraz dobrą współpracę. Polecam z czystym... Joanna kupno mieszkania (1) Dobry kontakt . Szybka pomoc przy znalezieniu mieszkania spełniającego w... Natalia Podziękowanie za miłą współpracę (1) Miałam przyjemność z skorzystania z usług biura Majewska Nieruchomości przy... Agnieszka S. Ocena współpracy (1) Byłam osobą kupująca, jeśli chodzi o pośrednictwo między mną a sprzedającym... Kupująca