absolutnie polecam!!! (1) O pracy Pana mogę wypowiadać się tylko w samych superlatywach. Całkowite... Iwo Szybko, konkretnie i w miłej atmosferze. (1) Jestem w trakcie finalizowania transakcji zakupu nieruchomości, którą... Ann Mega zaangażowanie (1) Szybka skuteczna sprzedaż w miłej, przyjaznej atmosferze. Polecam jako agenta... Ola
Kompetentna obsluga (1) Mila, kompetentna i szybka obsluga przy zakupie mieszkania w Gdansku. Polecam! Fringilla Pełen profesjonalizm (1) Jesteśmy zza granic Pomorza, więc wyszukiwanie nieruchomości zleciliśmy Pani... Aleksandra Szczerze polecam ! (1) Pani Katarzyna Jagiełło przeprowadziła sprzedaż mojego mieszkania w 1,5 mc od... Rafał Polecam współpracę, szybko i sprawnie (1) Polecam skorzystanie z pośrednictwa tego biura, sprzedaż mieszkania nastąpiła... Gdynianka Opinia o firmie Majewska nieruchomości (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy,rzetelnie i sprawnie zajął się... Dorota pośrednictwo w wynajmie powierzchni biurowych (1) Jeśli ktoś oczekuje konkretnej współpracy to polecam. Pan działa sprawnie,... PAR BAKUŁA Bardzo polecam !! (1) Pełen profesjonalizm !! Gorąco polecam!! Michał Bardzo zadowoleni. (1) Bardzo fachowa i przede wszystkim miła obsługa. Pozdrawiamy. M&M Sprzedaż mieszkania (1) Za pośrednictwem agencji sprzedaliśmy nasze mieszkanie niezwykle sprawnie.... Magda Zadowolony klient (1) Kupiłem nieruchomość w lutym 2016 za pośrednictwem tej agencji. Sympatyczny i... Piotr Polecam (1) Świetna i fachowa obsługa-polecam;) Bez problemów i zbednych formalności w... Dorota ocena Biuro Nieruchomości Majewska (1) Serdecznie polecam Biuro Nieruchomości Majewska. Profesjonalna obsługa, stały... Gabriela Pośrednictwo nieruchomości Majewska Gdynia (1) Bardzo rzetelne ,profesjonalne traktowanie klientów, punktualność i znaczne... a.s. Biuro nieruchomości Majewska (1) Polecam Biuro nieruchomości Majewska w Gdyni. Dzięki pomocy, zaangażowaniu,... Joanna Szybka sprzedaż dużego mieszkania w Gdyni (1) Polecam współpracę z Biurem Nieruchomości Majewska.pl. Szybko i sprawnie... Mirella Excellent service. (1) I had the pleasure of dealing with estate agent Lukasz during a rental... Mads Dale Johnsen Wyjątkowa skuteczność (1) Z pomocą wynajęłam dzisiaj bardzo nietypowy lokal w centrum Gdyni.Wynajęcie... Monika