Podziękowania (1) Serdecznie dziękujemy za przeprowadzoną transakcję sprzedaży mieszkania.... Elżbieta Opinia dotycząca współpracy z biurem (1) Po przeprowadzeniu kilku rozmów z biurami pośrednictwa sprzedaży... Halina i Mirosław Kocikowscy Zakup mieszkania (1) Profesjonalne podejście do klienta i szybkie, konkretne reagowanie na... Tomasz
Maciej (1) Bardzo miła obsługa i profesionalne podejście. W sumie udało mi się sprzedać... Maciej Pełen profesjonalizm (1) Polecam biuro nieruchomości, które w profesjonalny sposób doprowadziło do... Beata Kupno mieszkania (1) Dziękujemy za pośrednictwo w kupnie mieszkania z oferty biura Majewska.... Joanna Podziekowanie (1) Pragne podziekowac za bardzo fachowe i profesjonalne przygotowanie i... Anna Maria Alwast \'\'MAJEWSKA\'\' nieruchomości-Podziękowanie (1) Duże podziękowania dla biura nieruchomości które pilotowało całą transakcje i... Zdzisław. Kupno mieszkania (1) Gorąco polecam korzystanie z usług biura nieruchomości Majewska. Dziękuję za... Gosia Polecam (1) Profesjonalne i rzetelne podejście utwierdziło mnie w przekonaniu do zakupu... Kasia Sprzedaż mieszkania (1) Podziękowania dla właścicieli biura za zaangażowanie i wdrożenie do oferty... Beata Podziękowania dla biura nieruchomości "Majewska". (1) Skorzystałem z pośrednictwa biura nieruchomości "Majewska" i... Tadeusz P. Profesjonalna obsługa (1) Bardzo ładne zdjęcia, profesjonalne podejście Pani pośredniczącej, optymizm,... Mariusz Pomoc w zakupie mieszkania .Bardzo miła szybka i sympatyczna Pani. (1) Energiczna ,wyrozumiała,cierpliwa bardzo miła ,bez Pani nie załatwiłabym tych... Ewa Wróblewska kupno mieszkania (1) mi sie ta firma podoba i polecam w kupowaniu mieszkan natalia wroblewska Moje wrażenie.. (1) po zakończeniu transakcji przy fachowej, w pełni profesjonalnej i... Mariola Policht kupno kawalerki dla corki (1) W pelni profesjonalne podejscie do klienta, wspaniala wspolpraca i pomoc jaka... Krzysztof Prezentacja (1) W pażdzierniku tego roku miałam przyjemność poznać Panią która prezentowała... marzena Polecam! (1) Wspolpracowalem z Panem w sprawie sprzedazy mieszkania. Cala transakcja byla... Lukas Sierpinski Dzięki panu mamy dom naszych marzeń (1) Trudna transakcja z naszym domem, bo kilku spadkobierców i ciężkie rozmowy.... Dominika Kańska