Majowo - czerwcowe mamusie 2013 (2)

Lista majowo czerwcowych mamuś 2013

Maj 2013

04.05 Kasieńka79
07.05 kinki.em
09.05 Muszczek
12.05 ZielonaCytrynka
17.05 aniella
23.05 gani
24.05 _dee_
27.05 Kitka_86
27.05 Adziula

Czerwiec 2013

12.06 MamaJasia
13.06 ja_sama
14.06 h_and_m (haemka)
14.06 Aniaa
16.06 stokrotka24s
20.06 julka
21.06 Justa78
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Majowo - czerwcowe mamusie 2013 (2)

napisałam wiadomość prywatną do Ciebie;)

Cały czas mam dylemat... pierwszą rodziłam w Wejherowie i jestem bardzo zadowolona z tamtych standardów, a do Redłowa mam 5 minut i nie mogę podjąć decyzji na razie. Na szkole rodzenia oglądałam porodówkę w Redłowie i dla mnie to jakiś koszmar... sama nie wiem. Pewnie jeszcze wiele nieprzespanych nocy przede mną z tego powodu.
Hexusia a ty co bierzesz pod uwagę wybierając szkołę rodzenia i szpital do porodu?

no widzisz widzisz a gdzie będziesz rodzić Jotenka ?

Ja w pierwszej ciąży chodziłam do Pani Guć, wiem już co i jak u niej, podoba mi się to jak prowadzi zajęcia i odpowiada na wszystkie pytania:) lokalizacja mi odpowiada więc chyba się zdecyduję, jeszcze jestem ciekawa jak z kosztami za same ćwiczenia, bo wykłady mnie już nie interesują.

ja mam poważny dylemat pomiędzy szkołą Pani Guć a szkołą OchMamo;/

Ja se mogę nie mieć ochoty (i nie mam, zwłaszcza jak zimno i muszę wnosić synka na III piętro), ale dziecko nie będzie przecież cały dzień w domu siedziało, więc muszę ruszyć tyłek ;)

Ja mam zamiar zapisać się na zajęcia ze szkoły rodzenia p. Guć, tylko na same ćwiczenia. Po wizycie u lekarza (dopiero 22 stycznia) jak nie będzie przeciwwskazań to zadzwonię do niej i wypytam co i jak:) Bo jak na razie to nawet na spacery nie mam ochoty:(

Ja chodzę z synkiem na spacery codziennie i co drugi dzień biegam sobie na bieżni - i tyle ruchu. Teraz to taki już bardziej marszo-trucht, bo w pierwszym trymestrze tylko spałam i sobie przerwę zrobiłam, więc już nie chcę szaleć. Zajęcia były na SR i z tego głównie powodu chciałam iść w poprzedniej ciąży, bo wtedy tylko do sklepu wychodziłam ;)

ja sobie obiecałam, że będę w miarę możliwości aktywna w ciąży. ale po dwóch poronieniach boje się. może zacznę teraz jogować dla ciężarnych.

Witam się w Nowym Roku! Niech nam przyniesie szczęśliwe rozwiązania i radość rodzicielstwa :)
Widzę, że wasze Sylwestry równie udane, co nasz. W wąskim gronie, za to z dobrym napitkiem i obfitością jedzenia. A, co najważniejsze, własną sypialnią na górze. Biała sala skusiła nas już o 2, i to nie tylko mnie, ciężarną, ale wszystkich.

Dziewczyny, chodzicie może na jakąś gimnastykę dla ciężarnych? Mam kartę Mulltisport i chciałabym ją w ten sposób wykorzystać, może znacie jakieś zajęcia godne polecenia?
Jutro mają przyjść moje kije do nordic walking, więc będę deptać okolicę, ale przydałoby się coś bardziej zorganizowanego.
Pozdrowienia w ten słoneczny poranek.

u nas mimo,ze mialo byc spokojnie to bylo heh wesolo i poszlam spac o 5.30:-)) sama nie wiem jak dalam rade..po czym obudzilam sie o 9.30 poszlam do kosciola i tak sobie leze z ksiazka w lozku..mezus spi..ale dzisiaj to pewnie o 19 odjade:-)

wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok Wam i nam zycze.. oby maluszki byly zdrowe, porody szybkie i bez komplikacji.. duzo duzo sil i cierpliwosci:-)

Tobie również życzę !!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Życzę Nam wszystkim bezproblemowych ciąż,lekkich i szybkich porodów no i oczywiście najważniejsze:ZDROWIUTKICH dzieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tylko dziękuje, że mimo mojego stanu ten mój wieczór był spokojny ale patrząc okiem imprezowiczów był kiepski. połowa ludzi nawaliła. już ja wyciągnę konsekwencję !

I jak imprezy?? My oglądaliśmy tv i układaliśmy puzzle 3000, po czym poszliśmy spać o 23.30 - nie miałam już siły ;)

Aniaa zazdroszczę:) ja to mam ochotę w dresach wskoczyć pod kocyk:) nawet nie mam ochoty polsatu oglądać bo tam warszawska impreza będzie:(
Mimo wszystko życzę szampańskiej zabawy i aby rok 2013 był lepszy od tego mijającego:)

My zawiezlismy core do moich rodzicow na noc i mamy mala imprezke w domu:) Wlasnie koncze robic jedzenie i zaraz ide sie ubierac.
Szczesliwego nowego roku dziewczyny!:)

dokladnie mam to samo- nawet mi sie jakos specjalnie nie chce stroic na ta okazje :) jestem tak spiaca, ze nawet nie wiem czy doczekam do polnocy, a jeszcze maluch mi sie tak caly czas rozciaga w brzuchu, ze juz mi powoli niewygodnie :/

zycze wam wszytkim udanej zabawy no i szczesliwszego nowego roku, zeby byl lepszy niz ten konczacy sie! zeby wszytkie maluchy byly zdrowe, urodzily sie w terminie i bez komplikacji i zeby pozniej wszystko bylo tak jakbysmy sobie tego zyczyly :)

Haha, ja nawet nie zamierzam do północy siedzieć ;)

uuu widzę, że wszystkie mamy się na zabawę sylwestrową szykują hehe :P

Inne tematy z forum

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...