Makijaż (1) Agnieszka jest w każdym calu profesjonalistką! Wykonywana przez nią praca... Alicja Fajna Babeczka (1) Zdecydowanie polecam usługi Agnieszki! Sama skorzystałam z jej usług jeśli... Natalia Tomes Pani Agnieszka jest najlepsza! (1) Przede wszystkim pełen profesjonalizm! Makijaż ślubny, który wykonała mi Pani... andrzejka88
A true professional and expert! (1) Agnieszka is what you call an expert in a field of make-up artistry. I would... Marta genialna makijażystka o świetnym wyczuciu estetyki ! :) (1) U Agnieszki wykonywałam - póki co - makijaż ślubny. Jest wizażystką z... Kasia Rewelacja!!!!! PELEN PROFESJONALIZM! (1) Dziewczyny! Jesli marzycie o pieknym, profesjonalnym i trwalym makijazu na... MAGDA Makijaż ślubny! (1) Jednym słowem najlepsza!!:) lepszego makijażu nie mogłabym sobie wymarzyć!... Monika Mega pozytyw (1) Magia makijażu to właściwe określenie, bo czarować tak jak Agnieszka mało kto... Ania genialna w każdym calu (1) Pani Agnieszka tworzy prawdziwą magię, wychodząc z jaj make-upem na twarzy... mia MEGA PROFESJONALISTKA!!!!!! (1) Aga Kanka to znana i ceniona Wizażystka. Kontakt uzyskałem dzięki zespołowi... Paweł Siluk-Steiner(RONI STEINER Aga--tańcząca z pędzelkami (1) Agnieszka jest prawdziwą profesjonalistką. Spotkałyśmy się przy okazji... Natalia Wspaniala Wizazystka - Trojmiasto (1) Skontaktowalam sie z Agnieszka, poniewaz potrzebowalam wizazysty do wykonania... Ludi H. 100% zadowolenia (1) Agnieszka robiła mi makijaż na ślub oraz na sesję zdjęciową. Efekt był super,... Stenia Agnieszka-Makijażowy Wirtuoz (1) Precyzyjny, elegancki, klasyczny, świetnie dobrany kolorystycznie zarówno do... Aneta NAJLEPSZA WIZAZYSTKA!!!! MAKIJAZ TRZYMAL SIE DWA DNI!!! (1) Slub mialam 16 sierpnia b.r, niestety zadzwonilam do PANI agneszki 2 tyg... Jagoda Rewelacja (1) Super Profesjonalizm Seba Ania - opinia (1) Makijaż perfekcyjny zarówno pod względem wizualnym, jak i pod względem... Ania Alicja KJ - opinia (2) Gorąco polecam!!!! Alicja KJ Polecam!!! (1) Pani Agnieszka to stuprocentowa profesjonalistka. Makijaż, który wykonała... Kasia bardzo dobra (1) Jestem bardzo zadowolona! Makijaż wykonany perfekcyjnie!Najlepszy jaki miałam... Gosia