Polecam!!!! (1) Całym sercem polecam!!! Pełen profesjonalizm :) Zadowolona Opinia (1) Serdecznie polecam! Julia Super (1) Profesjonalna, godna zaufania. Polecam zawsze! Sgays 13
Iwa - opinia (1) Piękne makijaże, super obsługa, duża kreatywność przemiła i pełna... Iwa POLECAMY! (1) Pełen profesjonalizm, super atmosfera, makijaż dopasowany do indywidualnych... Konrad i Agata makijaż ślubny (1) wybrałam panią Agnieszkę trochę w ciemno, ale nie zawiodłam się kompletnie:... Iwona A Kasyna - opinia (1) Najlepsza Makijazystka w Trojmiescie!! Piekne makijaze, obsluga i podejscie... A Kasyna Super makijaż (1) Super!!! Polecam!!! Kasia Polecam! (1) Bardzo dobra wizażystka. Profesjonalne podejście. Kosmetyki z najwyższej... Ania Pełana Profeska! (1) Profesjonalna obsługa, piękny makijaż dopasowany do mojego charakteru i... Meggii Jakość, kreatywność i profesjonalizm na najwyższym poziomie! (1) Pani Agnieszka jest osobą niezwykle utalentowaną i co najważniejsze bardzo... Justyna makijaż ślubny (1) bardzo profesjonalne podejście do klienta, dobór makijażu idealny. gorąco... Kasia Pełen profesjonalizm (1) Makijaz przepiekny, trzymał się cały dzien i co najwazniejsze pięknie... Olga Polecam (1) Miałem przyjemność wielokrotnie współpracować z Agnieszką. Zawsze... Michał polecam ! (1) Doskonały, profesjonaly makijaż !Napewno jeszcze wiele razy skorzystam... beata Zachwycona (1) Ideały jednak istnieją :) Ruda NAJPIEKNIEJSZY MAKIJAZ JAKI MIALAM (1) MAKIJAZ BYL PRZEPIEKNY, CHOC JUZ NIE RAZ NIE DWA KORZYSTALAM Z USLUG ROZNYCH... Anieszka Mąż:) (1) Byłem zdumiony efektem koncowym pracy pani Agnieszki Moja małżonka wyglądała... Marcin Wymarzony makijaz (1) Idealny makijaż zrobiony przez profesjonalistkę. Pani Agnieszka to osoba... Justyna profesjonalizm (1) Aby nie świecić się na zdjęciach potrzebna jest mała korekta. Moja żona wie o... Tomasz