Anita - ocena (1) Polecam Agnieszkę. Jest profesjonalna, podkreśla makijażem urodę każdej... Anita Mistrzyni (1) Wyobraźcie sobie sytuacje: mieszkasz w Irlandii, pobierasz się w mieście męża... Paulina Zdecydowanie Polecaaam ! (1) Agnieszka to świetna osoba i makijażystka w jednym. Wykonała piękny i trwały... Paulina i Mateusz
Makijaż ślubny (1) Z całego serca polecam! Makijaż wykonany przez panią Agnieszkę sprawił, że w... Michalina Polecam ! (1) Polecam zdolne dłonie i fenomenalny zmysł Agnieszki ! Jej makijaże, których... Jus Pani Agnieszka jest fenomenalna! (1) Nic dodać, nic ująć! Pani Agnieszka jest specjalistka w swoim fachu. Korzysta... MagdaA REWELACJA! (1) Agnieszka jest jedną z moich ulubionych makijażystek! Za każdym razem kiedy... Marta Podobas Najlepsza wizażystka w Trójmieście! Polecam (1) Pełen profesjonalizm , cudowna atmosfera i bardzo dobre kosmetyki. Pani... Sylwia Makijaż ślubny (1) Pełen profesjonalizm w każdym calu! Makijaż przepiękny! A przy tym przemiła... Justyna Makijaż ślubny (1) Z czystym sumieniem polecam Panią Agnieszke, od początku miała pomysł na mój... Sandra Naczke Mistrzyni ! (1) Agnieszka to cudowna, przesympatyczna osoba, która potrafi stworzyć taki... Marta Makijaż (1) Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Korzystam z usług Pani Agnieszki... Magda Najlepsza wizażystka :) (1) W 100% polecam skorzystanie z usług Agnieszki :) jest profesjonalna w tym co... Anita Makijaż idealny (1) Polecam z całego serca Age. Malowała mnie dwukrotnie- pierwszy raz na mój... Kinga gabryel Pełen profesjonalizm (1) Pani Agnieszka malowała mnie na ślub i sesje zdjęciową. Oba makijaże piękne,... Szcześliwa Najlepsza makijażystka (1) Polecam Panią Agnieszkę, jest rewelacyjna w tym co robi. Po jej makijażu... Ania Makijaż ślubny (1) Super człowiek i rewelacyjna wizażystka. Bardzo profesjonalnie się mną zajęła... Agnieszka Najlepsza wizażystka!! (1) Polecam Agnieszkę jako wizażystkę!! Malowała mnie na ślub i jestem bardzo... Weronika Zarzycka NAJLEPSZA! Polecam! (1) Polecam, polecam! Zaangażowanie na 200% , perfekcyjna organizacja, i mega... Jennifer Bantulan-Warda Aga Kanka (1) kreatywność, trwałość, przemiła obsługa - to znaki firmowe! miło było... Aga