Marta - opinia (1) Agnieszka- najlepsza wizazystka w Trojmiescie! Makijaz wyszedl rewelacyjnie,... Marta Profesjonalistka (1) Pani Agnieszka Kanka to wyjątkowo profesjonalna stylistka i wizażystka .... Karolina Kaluzny Asia - opinia (1) Przemila i bardzo profesjonalna Agnieszka maluje tak peknie, ze caly dzien... Asia
Gosia L:-) - opinia (1) Pełen profesjonalizm, uśmiech i serdeczność!!!! Byłam najlepiej wymalowana... Gosia L:-) 100% profesjonalizmu !!! (1) Przemiła, ciepła osoba o niesamowitej umiejętności tworzenia idealnego... Pat Makijaż ślubny (1) Agnieszka (miałyśmy mówić sobie po imieniu :) ) wykonała mój ślubny makijaż... Alicja Super! (1) Korzystałam wielokrotnie i zawsze jestem bardzo zadowolona - z makijażu i... Anna Zachwycona przyszła żona :) (1) Jestem po próbnym, ślubnym makijażu wykonanym przez Panią Agnieszkę i jestem... Bo wszystkie Agi to fajne dziewc polecam (1) Profesjonalizm, profesjonalizm, profesjonalizm... Pani Agnieszka jest... Aldona Profesjonalizm (1) Szkoda, że człowiek ślub bierze raz - bo chętnie bym powtórzyła ten... Wiesława rewelacja (1) Zatrudniałam Panią Agnieszkę kilka razy do komercyjnych sesji - zawsze... fashion m Pełen profesjonalizm, fachowa pomoc!! (1) Witam, wielokrotnie korzystałam z usług P. Agnieszki!! mogę ja tylko polecić,... Maciejka idealnieee (1) Bardzo dziekuje za wszystko.... alex Sprosta każdemu wyzwaniu. (1) Pani Agnieszka wykonywała zlecenia dla mojej firmy wielokrotnie - prowadzę... Mira Zaremba Profesjonalizm plus niezwykła osobowość (1) Jeśli chce mieć zrobiony wyjątkowy makijaż, który uwydatni Twoje walory a... Gruszkowo karnawał na twarzy (1) Bal się zbliżał, a zdolnośći manualno malarskie słabe więc pomoc Agnieszki... Patrycja Naprawdę warto (1) Pani Agnieszka potrafi malowac także dzieci- i nie wyglądają jak Małe Miss of... ania Dziękuję Pani Agnieszko! (1) Dziękuję za makijaż studniówkowy! Pani Agnieszka umalowała mnie w moim domu.... olena Dzięki Aga! (1) Aga jest świetna. Dziewczyny, ogólnie jako facet nie przepadam za mocnym... Szymon Gorąco polecam! (1) Pełen profesjonalizm! Miła obsługa. Pomoc w doborze kolorów i kosmetyków.... Marta