Małe ZOO

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Romana Dmowskiego 13

sklep zologiczny (1) sklep istnieje od lat i też miałam wielkie zaufanie Kupując kanarka... Agnieszka Najfajniejszy zoolog w Gdańsku (1) Nigdy nie zawiodłam się odnośnie obsługi sklepu - sympatyczna i kompetentna... Akwarystka Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Dobre doradztwo. Panie sprzedawczynie widac że kochają... MJ
rewelacja (2) Mając dość sieciowych sklepów zoologicznych, w których zwierzęta są... Monika ospa (1) Facowa porada w zakresie horób ryb, dobór sprzetu i pozytywna atmosfera... froth Polecam (1) Od kilku lat jestem zadowolonym klientem tego sklepu. Panie pracujące w... Mariusz Zeberki (1) Oceniam sklep dobrze ... minus duży jedynie za b. małe kaltki dla zeberek ...... Daniel Oby tak dalej! (1) Mieszkam w Gdyni, przeszukałam wszystkie sklepy w centrum, pobliskie... Kamila Polecam (1) Sklep odwiedzam regularnie ze względu na mojego kota. Nie wiem dlaczego mój... Anna małe zoo (1) Zawsze są w tym sklepie produkty jakich szukam dla moich zwierząt. Chociaż... Małgorzata niemiła obsługa (2) Bylem ostatnio klientem Małego ZOO obsługa jest niemiła (jedna z pań),... sąsiad