najlepsze są bufety :) (1) byłam tam wiele razy, głównie na bufetach piątkowych i rzadziej na... beata Polecam i zapraszam. (1) Witam. Już kilka razy gościłem w restauracji Malinowy Ogród, przy okazji... Bastian Pierwszy i ostatni raz (1) Restauracja przereklamowana, jedzenie bez szału a ceny zbyt wygórowane.... Ania
Ela - opinia (1) W środku tygodnia wybraliśmy się z rodziną w letnie popołudnie na obiad.... Ela ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Odkąd trafiłam tam pierwszy raz, pojawiam się tam regularnie. Nie będę się... Karola dla smakoszy i koneserów (1) Z przyjemnością dzielę się moimi odczuciami po wieczorze spędzonym w tej... Jolanta Przybylska Dno, dno, dno (1) Jakość i wielkość potraw dno, ceny za wysokie jak na taką restauracje.... Mariusz Malinowy Ogród (4) super jedzonko jak dla mnie kuchnia doskonała pozdrawiam siara obiad ślubny (1) bardzo polecam, jedzonko dobre, ładna sala itp:) ( w domu muzyka) wszyscy... Emila Rewelacja (1) Polecam - jedzenie bardzo dobre (był wybór, dobrej jakości potraw, co jakiś... MMS opinia od kucharza (2) zajmuje sie cateringiem na co dzien i mam bardzo duze doswiadczenie w... osowianin Bal sylwestrowy! (1) Sylwester był straszną katastrofą, słabe jedzenie, słaba muzyka i gdzie był... marta2316 Andrzejki 2012 jak u Harego Pottera (2) Może na wstępie wyjaśnię dlaczego Harry Potter, ponieważ czar prysł na... Tomek Kwidzyn Andrzejki 2012 :) (1) 1-ego grudnia br. wraz z mężem i znajomymi bardzo miło spędziliśmy wieczór -... Karolina Jak zwykle smaczne jedzenie oraz profesjonalna obsługa-Andrzejki 2012 (1) 1 grudnia razem z grupą znajomych miałem okazję bawić się na imprezie... Tomasz Stelmaszyk andrzejki (1) Totalna katastrofa, jaką jest impreza andrzejkowa. Jedzenie niesmaczne, i... anna Warto szukać innego lokalu. (3) Do niedawna byłem wraz z moją rodziną stałym klientem. Ponadto moja małżonka... Kudlaty - Gdansk Zaskoczeni (2) W ostatni weekend wybraliśmy się pierwszy raz od dłuższego czasu na... Tomek Polecam !!! (1) Po kilku tygodniowej przerwie zagościłam po raz kolejny w restauracji.Bardzo... Teresa Tragedia (9) WIzyta w tej restauracji była jedną wielką katastrofą. Pierwszy zgrzyt:... Justyna