Sylwester 2016/2017 (1) Spędziliśmy ze znajomymi ostatniego Sylwestra w Malinowym Ogrodzie na Osowej.... Osowianka Odradzam (1) W restauracji miałam okazję urządzić 3 imprezy okolicznosciowe. Dwie pierwsze... gosia Dania świąteczne na zamówienie (1) Zamówiliśmy catering na wigilie - PORAŻAKA! Pasztet suchy jak wiór sypał się... Teresa
Słabo spędzony czas (1) Pierwsza nasza wizyta i na dzień dobry słyszymy, że nie ma takiej rezerwacji,... Milo Wyśmienite potrawy, bardzo miła atmosfera (1) Wczoraj miałam przyjemność gościć w Malinowym Ogrodzie. Potrawy były... Angie Zabawa. Andrzejikowa 2015 (1) Zabawa Andzejkowa miało być wytwornie a było tak sobie,Jak dla mnie trochę... adriana0306@wp,pl Dlaczego nagradza sie pozytywnie piszacych? (3) Dlaczego kadra Malinowy Ogrod nie reaguje na wpisy znegatywnymi opiniami,... zniesmaczony Bal sylwestrowy (1) Organizacja imprezy dobra, zastrzeżenie co do muzyki, grali słabo powinno... Arti Idealne imprezy okolicznościowe! (1) Chciałabym serdecznie podziękowac Pani Manager Ani oraz Pani Klaudii za... Aniela Prawdziwa Uczta (1) Kozystam od jakiegoś czasu z państwa usług, przychodzilem z małżonką ale i z... Kacper Obiad weselny!!! (1) Świetna restauracja, pyszne jedzenie, duże porcje.Rewelacyjny klimat w... Monia byłam i na pewno znowu bedę! (1) Pysznie, smacznie, zdrowo, a obsługa z mojej perspektywy przyjazna jak mało... zxcvbn Super restauracja (1) Restauracja jest znakomitym miejscem na wyprawienie każdej ważniejszej... Ewelina Drugi dzien z rzędu:) (1) ...i jutro tez przyjdziemy:) czekamy na ofertę lunch dla zapracowanych na... Mieszkaniec Osowy Komunia (2) Komunia syna w Malinowym Ogrodzie była wyjątkowo udaną imprezą. Przybyli na... Ola i Boguś komunia w Malinowym Ogrodzie (1) Komunia mojego syna w Państwa restauracji była ucztą dla podniebienia,tort... Daria Dzięgielewska Ogólnie zawiedziony (1) Tak, zawiedziony po dzisiejszym śniadaniu i obiedzie wielkanocnym. Potrawy... bojer Polecamy (2) 6 lipca 2013 organizowaliśmy z małżonką obiad weselny w Malinowym... Ania i Tomek niedzielny bufet (1) Duza róznorodnośc potraw, smaczne ale w cenie prawie 90zł za osobe kawa i... Anna Zmiany na duzy plus (1) Jestem mieszkanka osowej, był czas, że gościem restauracji byłam czystym, ale... Malgosia