Dutchy (1) Tasteless food, unexperienced service. He was nice but forgot bread,... jbleroij Przyjęcie urodzinowe (1) W lipcu mieliśmy przyjemność zaprosić naszych gości do Restauracji Malinowy... Dorota catering urodzinowy (1) Swietna i profesjonalna obsługa.Bardzo ładnie przygotowany stół.Jedzenie... Wiesława Ożarowska
Bardzo dobre jedzenie (1) Przypadkiem przejezdzalismy obok restauracji Malinowy Ogród, zacheceni... Marta Miesiąc wloski (1) Przepyszna pizza, najlepsza w Osowie!!! Kasia Super miejsce (1) Bardzo ładna Restauracja na uboczu. Dobre jedzenie, miła obsługa. Wszystko ok. Marta Impreza okolicznosciowa (1) Dwa tygodnie temu organizowałam w Malinowym Ogrodzie swoje urodziny. Super... Julia Codzienny lunch (1) Gorąco polecam codzienny lunch w Restauracji Malinowy Ogród. Przepyszne... Natalia Malinowy pyszne jedzenie (1) Bardzo dobra kuchnia, obecnie maja miesiąc włoski, profesjonalna obsługa.... Dominika Prawdziwa uczta (1) Wczoraj odwiedziłam Restauracje Malinowy Ogród. Okazało się że oprócz... Teresa Bardzo dobre jedzenie (1) Bardzo dobre jedzenie, miła i uczynna obsługa, dodatkowy atut muzyka na żywo.... Kasia Bardzo dobre jedzenie (1) Bardzo czesto bywam w Malinowym Ogrodzie na bufetach niedzielnych.... Aleksandra Uroczyste przyjecie (1) Dwa tygodnie temu organizowałam w Malinowym Ogrodzie przyjęcie z okazji... Angie Na spotkania rodzinne i biznesowe (1) Od wielu lat odwiedzam tą restaurację i nie wiem dlaczego nigdy nie napisałam... Dotota Resturacja z fantazją (1) Polecam tą restaurację nie tylko ze względu na jej położenie na uboczu w... Izabela Masakra (1) Tak niedobrego jedzenia nigdy nie jadłam.Zupa tajska była tak kwaśna, że... Jolanta Bardzo przeciętnie (1) Wybraliśmy się z cała rodziną na świąteczny obiad / brunch. Niestety zabrakło... Jakub Odradzam! (2) Zdecydowanie odradzam, bardzo nie miłe kelnerki. stołowałem sie tam kilka... Marti Piankowska Impreza okolicznościowa (2) Organizowałem ostatnio imprezę muszę przyznać że było wszystko na wysokim... Jarek Ogólnie rozczarowanie (1) Nieproporcjonalny poziom żarcia do cen ceny jak z hiltona zarcie jak ze... Kasia Czy