Magdalena Śnieżek - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki położnej, pani Maria to osoba z niezwykle... Magdalena Śnieżek Karolina - opinia (1) Bardzo profesjonalne, a przede wszystkim ludzkie i czułe podejście ze strony... Karolina Karolina B - opinia (1) Ciekawe i bardzo przydatne zajęcia przygotowujące zarówno do ciąży, jak i... Karolina B
Ania B - opinia (1) Bardzo polecam położną Panią Marię Strojnowską, ponieważ zawsze służy dobrą... Ania B Anna B - opinia (1) Bardzo polecam Szkołę Rodzenia Mama i Noworodek, bardzo przydatne zajęcia dla... Anna B Daria - opinia (1) Przemiła Pani Maria prowadzi zajęcia, dzięki którym dowiedziałam się... Daria Daria - opinia (1) Przemiła Pani Maria prowadzi zajęcia, dzięki którym dowiedziałam się... Daria Kalina W. - opinia (1) Dziękuję! Jedyne co przychodzi mi do głowy. Jestem ogromnie wdzięczna za... Kalina W. Kalina W. - opinia (1) Nie mogłam lepiej trafić! Pani Maria jest niezastąpiona. W każdej chwili... Kalina W. Kalina W. - opinia (1) Nie mogliśmy lepiej trafić! Szkoła rodzenia prowadzona przez Panią Marię... Kalina W. Patrycja - opinia (1) Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad naszym Maluszkiem! Pani... Patrycja Katarzyna - opinia (1) Ogromnie polecamy szkołę rodzenia - zajęcia w różnych dogodnych godzinach -... Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Ogromnie polecamy szkołę rodzenia - zajęcia w różnych dogodnych godzinach -... Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Ogromnie polecamy szkołę rodzenia - zajęcia w różnych dogodnych godzinach -... Katarzyna Dominika - opinia (1) Bardzo polecam szkołe rodzenia jak i samą Panią Marię. Na zajęciach można się... Dominika Szczęśliwa mama - opinia (1) Świetna Szkoła Rodzenia! Zajęcia niezwykle interesujące a ich prowadząca,... Szczęśliwa mama Magdalena - opinia (1) Niesamowite podejscie prowadzacej poloznej, pelen profesjonalizm, ogromne... Magdalena Kinga - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia. Pani Maria jest serdeczną i bardzo... Kinga Magda - opinia (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia, oraz prowadzącą zajęcia położną Panią Marię... Magda Iza Malinowska - opinia (1) Bardzo przyjazna szkoła rodzenia do której uczęszczałam w ramach NFZ. Pani... Iza Malinowska