Magdalena - opinia (1) Bardzo ładne i przytulne wnętrze, mile położne. Ogólnie mamy z mężem dobre... Magdalena Aleksandra - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić zajęcia w szkole rodzenia oraz Panią Marię!... Aleksandra Klaudia Przewoźnik - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam! Zajęcia z teorii i praktyki prowadzone były bardzo... Klaudia Przewoźnik
Sylwia - opinia (1) Zajęcia w szkole rodzenia były interesujące, usystematyzowane i wypełnione... Sylwia Monika - opinia (1) Zajęcia w szkole rodzenia przerosły moje oczekiwania. Zajęcia były ciekawe,... Monika Aleksandra W. - opinia (1) Pani Maria zawsze odbiera telefon, odpisuje na wiadomości bardzo szybko,... Aleksandra W. Ewa - opinia (1) 10 gwiazdek! Poza praktycznymi zajęciami w szkole, fantastyczna opieka po... Ewa Magdalena - opinia (1) Serdecznie polecam. Położna Pani Maria jest najlepsza na świecie. Wykonuje... Magdalena Gracjana - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam! Pani Maria to położna z powołania. Zawsze... Gracjana Kasia - opinia (1) Z całego serca polecam Szkołę Rodzenia Mama i Noworodek. Zajęcia były bardzo... Kasia Marta P. - opinia (1) Bardzo dobry i miły kontakt w razie problemów z maluszkiem. Marta P. Semi Ros - opinia (1) Bardzo polecam szkole rodzenia oraz położna panią Marie. Bardzo pomocna,... Semi Ros Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam, zajęcia przydatne i ciekawe a Pani Maria bardzo pomocna :) Patrycja Natalia - opinia (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia Mama i Noworodek. Dała mi bardzo dużo... Natalia Bartek - opinia (1) Zarówno ja jak i moja małżonka jesteśmy pod ogromnym wrażeniem doświadczenia... Bartek Agnieszka - opinia (1) Położna z ogromnym sercem i powołaniem. Zawsze pomoże i doradzi, zaangażowana... Agnieszka Anna - opinia (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia i położną Panią Marię. Bardzo pomocna i... Anna Paulina - opinia (1) Gorąco polecam szkole rodzenia Mama i Noworodek na Jasieniu. Profesjonalna... Paulina Karolina - opinia (1) Bardzo polecamy, zarówno szkołę rodzenia jak i położną Panią Marię.... Karolina Ewelina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły rodzenia oraz wizyt patronażowych. Pani... Ewelina