Katarzyna - opinia (1) Polecam szkołę rodzenia Pani Marii. Jest to położna z dużym doświadczeniem i... Katarzyna Ewka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki i obsługi położna zawsze w kontakcie Ewka Magda M - opinia (1) Z całego serca polecam zarówno zajęcia w szkole rodzenia, jaki i pomoc po... Magda M
Agnieszka Przybyłowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona! Pani Maria cudowna kobieta. Dostępna o każdej porze... Agnieszka Przybyłowska Pawel D - opinia (1) Polecam szkołę rodzenia i Panią Marię. Na zajęciach byłem tylko raz jako... Pawel D Zadowolona mama - opinia (1) Przede wszystkim super położna z wiedzą wynikającą z dużego doświadczenia,... Zadowolona mama Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam, Pani Maria jest bardzo doświadczoną położna. Służy radą... Agnieszka Martyna - opinia (1) Serdecznie polecam, profesjonalna obsługa i życzliwe podejście do ciężarnych. Martyna Martin Sellin - opinia (1) Pani Maria jest bardzo miłą i sympatyczną położna. Ma spore doświadczenie z... Martin Sellin Sylwia - opinia (1) Zdecydowanie polecamy szkołę rodzenia Pani Marii. Dużo przydatnych i... Sylwia Paula - opinia (1) Pani Marysia, odpowiedziała na każdą moją wątpliwość również poza godzinami... Paula Mariusz Przybyłowski - opinia (1) Mega pomoc która dla nas młodych rodziców była bezcenna :) Mariusz Przybyłowski Mariusz Przybyłowski - opinia (1) Mega pomoc która dla nas młodych rodziców była bezcenna :) Mariusz Przybyłowski M. - opinia (1) Polecam panią Marie. Bardzo miła i pomocna położna:) M. Ania - opinia (1) Gorąco polecam Panią Marię każdej przyszłej mamie. Super opieka w ciąży oraz... Ania Natalia - opinia (1) Szkoła godna polecenia. Jako przyszła mama, niemająca doświadczenia z... Natalia Z.Gdanska - opinia (1) Pani Maria to bardzo sympatyczna kobieta z dużym doświadczeniem. Odpowiada na... Z.Gdanska Z.Gdanska - opinia (1) Zajęcia prowadzone w bardzo przyjaznej atmosferze. Zero stresu, nerwów.... Z.Gdanska Joanna - opinia (1) Polecam zarówno szkołę rodzenia, jak i samą położną Panią Marię ️ wszystkie... Joanna Zuzia - opinia (1) Serdecznie polecam wybór pani Marii jako położnej. Odwiedziła nas 2 dni po... Zuzia