Agnieszka - opinia (1) Pani Maria to bardzo ciepła i cierpliwa osoba, wszystkie informacje... Agnieszka Paulina, Paweł i Kacperek - opinia (1) Bardzo polecamy Szkołę rodzenia Mama i Noworodek. Rewelacyjna atmosfera na... Paulina, Paweł i Kacperek Marta - opinia (1) Pani Maria to prawdziwy położna z powołaniem! Na zajęciach przystępnie... Marta
Marta - opinia (1) Pani Maria to złota kobieta, odpowiada na wszystkie pytania i rozwiewa... Marta Karolina B - opinia (1) Zdecydowanie polecam to miejsce dla wszystkich przyszłych mam. Zajęcia bardzo... Karolina B Anna Matuszak - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z tej szkoły rodzenia i uzyskanej wiedzy. Pani... Anna Matuszak Kasia L. - opinia (1) Serdecznie polecamy Szkołę Mama i Noworodek. Świetna atmosfera na zajęciach,... Kasia L. Olga M - opinia (1) Bardzo polecam szkole rodzenia Pani Marii ! Super miejsce można wiele się... Olga M Asia - opinia (1) Wizyta domowa odbyła się na kolejny dzień po wyjściu ze szpitala.... Asia Asia - opinia (1) Pani Maria jest wspaniałą położna z ogromnym doświadczeniem i wiedza. Zawsze... Asia Asia - opinia (1) Polecam serdecznie Szkole Rodzenia. Pani Maria posiada ogromną wiedze, która... Asia Zosia - opinia (1) Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Pani Maria dokładnie obejrzała... Zosia Zosia - opinia (1) Pani Maria to Skarb!! Osoba z powołaniem. Pomocna, życzliwa. Super kontakt! Zosia Zosia - opinia (1) Taka położna to SKARB! Pani Maria była z nami od II trymestru ciąży. Zajęcia... Zosia Aneta - opinia (1) Polecam tą szkołę wszystkim przyszłym rodzicom. Pani Maria to wspaniała... Aneta Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam. Super miejsce można wiele się nauczyć przed narodzinami... Agnieszka Weronika - opinia (1) Szkołę rodzenia poleciła koleżanka, która pół roku wcześniej uczęszczała na... Weronika Patrycja S - opinia (1) Szkołe rodzenia poleciła mi moja sasiądka i zdecydowanie był to dobry... Patrycja S Kasia z Kacperkiem - opinia (1) Trafiona w 10tke szkoła o rodzenia, spotkania przyjemne i ciekawe. Pani Maria... Kasia z Kacperkiem Olena - opinia (1) Pani Maria to wspaniała kobieta, położna z ogromnym doświadczeniem i wiedzą,... Olena