Mamusie wrzesień-październik 2011 *14*

07.09 - gosiunia1108
07.09 - natalnik - SYN - Antoni
07.09 - sałatka - Zaspa - SYN - Pawełek
08.09 - aga_6663
08.09 - czarna84 - SYN - Dominik
09.09 - bladykot - Wejherowo - raczej CÓRKA
09.09 - Kamczik - Kliniczna - CÓRKA - Oliwia
09.09 - mamasandry - Wojewódzki - SYN - Wiktor
09.09 - Fabiankowa - Zaspa - CÓRKA
10.09 - ligia - CÓRKA - Ola
10.09 - Lipuszka - CÓRKA
17.09 - Leokadia2101 - SYN
17.09 - maniana - CÓRKA
24.09 - Jumelka - Zaspa - SYN - Jan
25.09 - Ru.mink@ - Wejherowo - CÓRKA- Daniela
25.09 - titina - Wejherowo - CÓRKA
26.09 - Ewciuś - Kliniczna - CÓRKA Klara :)
26.09 - izulucha- Londyn - CORKA Nell
27.09 - pieczenienatalia -Kliniczna - CÓRKA - Zofia
28.09 - @IzZzka@-Wejherowo-CÓRKA (raczej Maja:))
28.09- Dżina - Wojewódzki- SYN- Mikołaj
29.09 - eveline22 - Wojewódzki - SYN - Dominik

01.10 - marta29 - Wojewódzki - SYN
03.10 - rybcia6 - SYNEK
03.10 - alicja_82-Kliniczna-CÓRKA
04.10 - cheeringup- Kliniczna
04.10 - Monia Er -SYN - Cyprian
06.10 - gwiazdeczka - CÓRKA
07.10 - polapola - Redłowo - SYN- Jaś
07.10 - malinowa mandarynka - Wojewódzki - CÓRKA - Marta
09.10 - sowka - SYN
10.10 - marta.gdansk - Zaspa - CÓRKA
12.10 - misiabela - Zaspa- SYN- Łukasz
14.10 - Mangolia - Kliniczna - SYN- Piotr :)
15.10 - Ila85 - Kliniczna
17.10 - ewaaa42- CÓRKA
20.10 - Patunga - Wojewódzki - CÓRKA - Marysia
22.10 - lilo - SYN
23.10 - haniag83 - Wejherowo
24.10 - nusia85 - Kliniczna - SYN - Bartek
26.10 - lucek
28.10 - Brzoskwinka 84 - Zaspa- Córcia Nadia ;)
28.10 - gosiaczek.k - Kliniczna - CÓRKA Kinga

link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-13-t254462,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrzesień-październik 2011 *14*

USG 4D

titina - chodzi o USG 3 D czy 4 D?

U dr. Małyjasiak-Tomczyk w Gdyni jet chyba najtaniej - 160 lub 180 z nagraniem.

no proszę :) te listwy to chyba jakieś przekleństwo jest :P Już prawie leżą i w końcu nie pałęta mi się kabel od internetu przez środek pokoju.. Niestety włączyłam TV i właśnie mój małżonek przed nim zasiadł :/ chyba zaraz zmontuje jakąś awarię kablówki :P

Marta 29 akurat w najnowszej gazetce jyska jest promocja na szafy. Jest jakas za 150zl warto kupic jesli za jakis czas rozwazasz kupno np. szafy na wymiar :)

Marta 29 ja akurat polecam szafy pod wymiar np. Indeco ale jak chcesz cos tanszego to w Jysku sa zawsze jakies promocje na szafy.

czarna84 ja juz jakis czas temu ubralam lozeczko , firany itp. zeby ulecial zapach tej nowosci. Mam nadzieje, ze w srode bedzie obiecane slonce bo chcialabym zaczac prac ubranka Julci :)
A wizyte tez mam za tydzien w czwartek :D i pwoiem Wam, ze dzisiaj o tej wizycie myslalam, ze tak szybko na nia ide. Nie wiem kiedy ten czas zlecial no ale tak to jest jak ciagle cos sie w domu dla malucha urzadza :)

no u mojej Sandry tez trzeba przygotowac kacik dla Mlodego a polki co panuje tam balagan odpowiedni do mozliwosci mojej córki tzn wszedzie wszystkie zabawki:) trzeba ja zagonic i posprzatac wtedy mozna przygotowac kacik:)

:) tylko ze dzidzia nie ma pokoju:) wszystko jeszcze zapakowane i śmierdzące nowością

czarna ciekawe ktora z nas szybciej urodzi hehe:) ja mam tez wizyte za tydziendokladnie w czwartek i tez jestem ciekawa co mi powie:)

no kurcze dziewczyny, Wy jeszcze 3 tygodnie i możecie rodzić :D ale Wam zazdroszczę!

Ciekawa jestem czy to coś znaczy z tym brzuchem, mam również wrażenie lekkich skurczów, za tydzień wizyta i mam nadzieję że się czegoś dowiem, może to już tuż tuż:)

a moze i ja bym sie przeszla na to spotkanko ale to dopiero za tydzien jak bede miala z kim Sandre zostawic
Tez raczej sie nie zdecyduje na znieczulenie ale kto wie wiec chyba warto by bylo pojsc:)

Czarna84 jestesmy na podobnym etapie ciazy i ja w zeszly piatek zauwazylam, ze brzuszek zaczyna mi sie obnizac...

no to ja też zrobiłam już całe pranie :D
dokupiłam dzisiaj prześcieradła i kocyk i już właściwie wszystko mam. A z płynów do kąpieli kupiłam Bobini Baby z oliwką. Jest tani, ma dobre opinie. A jak nie podpasuje to trudno, w razie czego mam jeszcze zwykłe mydełko bambino.
W ogóle to czuję się super, lepiej niż w I czy II tc.
Jakoś nie jest mi ciężko i w ogóle, oby tak zostało przez jeszcze dwa m-ce :)
Z chęcią dołączę do dziewczyn wybierających się na spotkanie w wojewódzkim. Samym znieczuleniem zainteresowana może i nie jestem, ale fajnie byłoby się tam przejść, może przy okazji zobaczę oddział. Także kobiety dajcie znać jak będziecie chciały pójść.

czarna84 ja robilam usg u dr Brzoski w 22 tyg. w Invikcie i z nagraniem kosztowalo 280zl. Polecam dr Brzoske bardzo dokladna i cierpliwa :)

Ja tez pranko robie caly dzien :) juz mi zostala tylko jedna pralka i bedzie koniec :D A deszczem sie nie przejmuje suszarke trzymam blizej drzwi balkonowych mam solidne zadaszenie :)

hehe widze ze to nie ja jedna mam podloge bez listew:) doprosic sie nie moge o ich polozenie:)
a ja wlasnie jem platki owsiane z mlekiem i cukrem cos mnie ostatnio strasznie na slodkie ciagnie:)
a ja to dzisiaj chcialam łóżeczko po Sandrze dla Młodego złozyc i odswiezyc ale jakos jeszcze sie boje robic rzeczy ktore wymagaja wiecej wysilku za to popralam kolderke opduszke i posciel do łózeczka i sie suszy ale tylko siedze w oknie i patrze zeby deszcz nie zaczal padac co mi to wyschnie

Ja też mam problem z listwami :)
Ale póki co, mam większe problemy, więc listwy mnie nie martwią aż tak.
Problem jest z szafą do sypialni - problem taki, że szafy nie mam. Nie mam gdzie schować ciuchów moich, małego i rzeczy typu ręczniki, pościel, koce itp. Czy znacie może jakiś sklep/komis/stolarza wartego polecenia i niedrogiego?
Chciałabym prostą, drewnianą szafę, trzydrzwiową, już mi tam wszystko jedno, czy z wieszakiem czy półkami - Z. przerobi na półki jak będzie trzeba. Nie chcę nic typu wczesny gierek czy późny jaruzelski, ani nic ciemnego. W sklepach albo mega drogie, albo brzydkie.
Od trzech tygodni przeglądam ogłoszenia na trójmieście, alegratce, allegro, tablicy i nic. W sumie jedna szafa była, prosta, sosnowa, idealna, ale Z. stwierdził, że nie ma się co spieszyć, jeszcze będą takie i w końcu nie kupiłam. Mam ochotę go udusić, jak o tym myślę. I efekt jest taki, że on się teraz po pracy boi wrócić do domu, bo ja tu pół dnia się nakręcam w tej złości, że nie mam szafy, a mogłam mieć taką ładną...

Natalia chłopcy też lubią róż. :) mój synek byłby w wniebowzięty jakby miał różowy pokój.
Myślałam że tylko ja długo czekam na listy przy podłodze. W paźdzerniku zeszłego roku mieliśmy remont w sypialni i do tej pory nie mamy listew. Ale już powiedziałam mężowi że przed wstawieniem łóżeczka musi położyć listwy.

Inne tematy z forum

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...