Mamusie wrzesień-październik 2011 *18*

07.09 - gosiunia1108
07.09 - natalnik - SYN - Antoni
07.09 - sałatka - Zaspa - SYN - Pawełek
08.09 - aga_6663
08.09 - czarna84 - SYN - Dominik
09.09 - bladykot - Wejherowo - raczej CÓRKA
09.09 - Kamczik - Kliniczna - CÓRKA - Oliwia
09.09 - mamasandry - Wojewódzki - SYN - Wiktor
09.09 - Fabiankowa - Zaspa - CÓRKA
10.09 - ligia - CÓRKA - Ola
10.09 - Lipuszka - CÓRKA
17.09 - Leokadia2101 - SYN
17.09 - maniana - CÓRKA
24.09 - Jumelka - Zaspa - SYN - Jan
25.09 - Ru.mink@ - Wejherowo - CÓRKA - Aniela
25.09 - titina - Wejherowo - CÓRKA
26.09 - Ewciuś - Kliniczna - CÓRKA Klara :)
26.09 - izulucha - Londyn - CORKA Nell
27.09 - pieczenienatalia - Kliniczna - CÓRKA - Zofia
28.09 - @IzZzka@ - Wejherowo - CÓRKA (raczej Maja:))
28.09 - Dżina - Wojewódzki - SYN - Mikołaj
29.09 - eveline22 - Wojewódzki - SYN - Dominik

01.10 - marta29 - Wojewódzki - SYN - Gustaw
03.10 - rybcia6 - SYNEK
03.10 - alicja_82 - Kliniczna - CÓRKA
04.10 - cheeringup - Kliniczna
04.10 - Monia Er -SYN - Cyprian
06.10 - gwiazdeczka - CÓRKA
07.10 - polapola - Redłowo - SYN- Jaś
07.10 - malinowa mandarynka - Wojewódzki - CÓRKA - Marta
09.10 - sowka - SYN
10.10 - marta.gdansk - Zaspa - CÓRKA
12.10 - misiabela - Zaspa- SYN- Łukasz
14.10 - Mangolia - Kliniczna - SYN- Piotr :)
15.10 - Ila85 - Kliniczna
17.10 - ewaaa42- zaspa-CÓRKA- Liliana
20.10 - Patunga - Wojewódzki - CÓRKA - Marysia
22.10 - lilo - SYN
23.10 - haniag83 - Wejherowo
24.10 - nusia85 - Kliniczna - SYN - Bartek
26.10 - lucek
28.10 - Brzoskwinka 84 - Zaspa- Córcia Nadia ;)
28.10 - gosiaczek.k - Kliniczna - CÓRKA Kinga

link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-17-t261913,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrzesień-październik 2011 *18*

mnie tam na dole nikt nie bada i dobrze, bo nie lubie tego itp, a pierwiastkom to ta szyjka jest dosc twarda i troszke trwa zanim sie rozciagnie itp...ale niektore tu za 10 dni maja terminy...

Hihihi marta29 dobre ;)
ja dzis od rana pomarudzilam jak Maz do pracy wychodzil. Sie tyez przejal wiec mam nadzieje na poprawe sytuacji. Jasne,ze mi go szkoda bo wiecej musi pracowac i w ogole,ale czy przytulic to taki wysilek :P
Wkoncu ja tez nie spie bo siiikam, bo ciaghle cos boli, bo zgaga etc. ;)
Nawet obiecal ze ze mna komedie romantyczna obejrzy :D

Wlasnie,wlasnie, ciekawa jestem czy te wszystkie bole, pobolewania nie posunely czegos do przodu, jak syzjka i w ogole,a ja dopiero 30 do gina.

~ Ruminka
Ja mam to samo z tą potrzebą czułości- w weekend w końcu trochę pomarudziłam Z., że mnie zaniedbuje, ciągle jest poza domem itp i jakoś się przejął w końcu i nie muszę się już tak domagać - sam się domyśla :). Z wyrzutów sumienia nawet obiecał, że przeczyta rozdział dla taty z książki o ciąży.

dzien dobry

Lipuszko, super w takim razie, ja cos czuje, ze po weekendzie w naszym watku sie zrobi goraco ;-)

ja zmienilam rezerwacje na lozeczko i kosz mojzesza z 12 wrzesnia na 3 wrzesnia, wiec tj pisalam rodzic moge po 3 wrzesnia...

Ewcius, pieknie wygladasz i brzuszek zgrabny, ps.corka do ciebie podobna i jaka duza...

ze snem nie mam problemow, w ogole nie wstaje w nocy do toalety, draznia mnie moi sasiedzi, bezrobotni pijacy - litwini, ktorzy siedza w ogrodzie i gadaja glupoty, a u mnie b.slychac...i mam problem z zasnieciem, bo mi glosy przeszkadzaja, a maz uwielbia otwarte okna...

Zauwazylam,ze duzo bardziej mi trzebaprzytulania, glaskania po glowie i w ogole, hehe efekt ciazy?;)

No, wiec witam w poniedzialek :)

Jestem po usg Julcia zostala Julcia!!!!!!!! Podobno ma nie byc niespodzianki :) Wazy 2900g, lozysko moje II/III, wiec jest dobrze. Nadal lezy glowka w dol i nikle szanse zeby cos wykombinowala :D Lezy tak, jakby na boczku kregoslupem po lewej stronie :D
W piatek mam wizyte kontrolna u mojej gin prowadzacej. Ciekawe, jak tam z szyjka? czy wszystko andal pozamykane?

Witam sie poniedzialkowo :)
Wczoraj wieczorem jezdzilismy szukajac apteki calodobowej, gaviscon na jakis czas skuteczny,ale kurcze jakie to jest ochydztwo. W zyciu nie pilam nic gorszego ;p
Prenalen kupilam moze cos pomoze na ten chroniczny katar...

Pol nocyu bolalo mnie podbrzusze, jak a okres ;/ i miednica,cos sie tam pewnie poszerze,rozszerza...wkoncu coraz blizej...

Ewa42 bardzo ladnie i promiennie wygladasz :)

Czarna84 zazdroszcze tak dobrego snu... ja dopoki moj maluch nie zasnie to moge marzyc o lezeniu na boku :D Po prostu mnie kopie a jak przysne to maz po plecach dostaje :D

to ja wczorajsza :)

image

Uploaded with ImageShack.us

Witajcie Mamuśki. Ze spaniem nie mam żadnego problemu, wstaje raz na siku i zasypiam bez problemu, 2 razy w całej ciązy zdarzyło się, że nie mogłam zasnąć po przebudzeniu. Biodra ani plecy też mnie nie bolą, ale za to ciągle chce mi się wymiotować i ciężko mi ubrać skarpetki:) taki mam twardy brzuch. Mam nadzieję, że w tym tyg zrobię pokój malutkiego, bo mam do porodu 2 tyg.

my zostawiamy auto u tego mechanika
http://www.info-grupa.pl/info/show/id/71396025

Z Gdańska :)

hej wam ale pogoda paskudna gdzie to slonce z wczoraj??:(
u nas łóżeczko też juz stoi w pokoju maluchow skrecalam je razem z tesciowa i sandra bo niecierpliwa jestem i na meza czekac mi sie nie chcialo hehe:)
ja chcialam remoncik maly tzn wymiana mebli i malowanie teraz jeszcze zrobic ale chyba bedzie trzeba z tym poczekac bo pralka nam sie zepsula i trzeba nowa kupic niestety:( kurcze cholera jedna nie miala kiedy sie zepsuc:( i po moim remonciku:(
a ja o biodrach nic nie mowie w nocy to co chwila trzeba sie przewracac na drugi bok a i ostatnio cos mi chyba wraca rwa kulszowa bo czasem tak mnie ciagnie bol w biodrze az do zeber:( ehh.. szkoda slow na te nasze dolegliwosci:)

trójmiesjski oddział klubu kangura, po wakacjach wznawia regularne spotkania. W wakacje spotykają się w plenerze. http://klubkangura.com.pl/trojmiasto

a skąd jesteś?

A ja dziś idę do ginki i zobaczę czy wszystko z maleństwem jest ok. Strasznie mi ciężko już, a przecież jeszcze tyle czasu jest...

I mam pytanie z innej beczki, totalnie nie na temat: mój peugeotcik się posypał, znacie może jakiegoś dobrego, w miarę taniego mechanika? Bo mam dużo rzeczy do zrobienia... a jechać 160 km do tego naszego, taniego to nie mam siły... Będę wdzięczna...

a w ogóle jeżeli się powtarzam to sorry. Czasem mam z tym problem :D

hej.

Ewa jak mi coś zmoknie na balkonie to już tam stoi i czeka na słońce. Nie biorę do domu. A taki przemoknięty dywan to już w ogóle bym chyba sobie darowała, bo co z nim zrobisz? No nie wiem.

Mój mąż wziął się w weekend za skręcanie łóżeczka. Wiem, że za wcześnie, ale nie mogliśmy się powstrzymać :-)
Nawet ładnie wyszedł nam ten kącik dla malucha. Dokupię jeszcze jakieś naklejki na ścianę nad łóżeczko, zamówię firankę i może wkleję zdjęcie ;-)

A mnie znowu te biodra....Co za okropny uciskowo-tępy ból :( Pospałabym sobie jeszcze no ale jak...

`Natalia mnie też wiecznie coś z rąk leci, dobrze jak ktoś jest obok to podniesie. Ja to się cały czas zapominam i szybko się schylam a później kłuje brzuchol.

Inne tematy z forum

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....