Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.8 :)

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08 - córeczka
aleksandry - 23.08

Link do poprzedniego wątku : http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-7-t530528,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.8 :)

Muminka - popadne przez Ciebie w depresję!. JA ledwo skarpetki zakładam na stojąco, bo nie moge oddychać ;)
Mi sie też zdarzają dosyć często rozwolnienia. I to jest tak, że robi mi się mega niedobrze, posiedzę w łazience jakiś czas i momentalnie przechodzi i muszę się załatwić. Beznadziejna zależność ;p
A przytyłas to zn ile?. Tak z ciekawości ;)

Ja jak sobie przypomne też ćwiczę mięśnie Kegla ;) I to by było na tyle ;p

Beata ja ćwiczę mięśnie Kegla;)
Jolcia dzięki;)
ja za to ciągle bekam i ostatnio miałam nieciekawe wieczory, raz wymiotowałam, a raz miałam rozwolnienie, od czego nie wiem;/

A zapomniałam napisać jeszcze Muminka Twój brzuch rewelacja, ja nie mam takiego nawet nie będąc w ciąży :)
Co do spania to tragedia, budzę się w nocy kilka razy. Dziś miałam takie uczucie jakbym miała jakąś gule w gardle i jeszcze nie mogło mi się dobrze odbić.

Ja nie ćwiczę, mam się oszczędzać,żeby za szybko nie urodzić bo mam niedługą i miękką szyjkę.Olę rodziłam 15minut i mój gin twierdzi,że raczej długi poród mi nie grozi,jedyne co robię to codzienny spacer z zajęć ruchowych.I tak cieszę się,że mogę chodzić bo z Olą leżałam całą ciążę ze względu na krwawienia.

Beata-J ja byłam na zdjęciach probnych w Impuls Fitness, ćwiczenia mi się spodobały. Od wtorku planuję chodzić regularnie, dwa razy w tygodniu :) a ruch bardzo mi się przyda, bo już kręgosłup i nogi zaczynają mnie boleć. ..

Aleksandry - ja tez ten sam termin mam :)
chociaz z usg ostatniego wyszlo na 20 sierpnia ;) na nasza rocznice slubu;) a polowkowe mam wlasnie za tydzień -14.04 ;)

Witajcie niedzielnie dziewczyny :))

Troszkę mnie nie było a tu cały wątek przeleciał będę musiała nadrobić ;)) Niestety siła wyższa komp wysiadł i żadne prośby ani groźby nie działały hi hi hi.

Co do ćwiczeń to raczej brak czasu na jakieś specjalne ale wystarczy że wyjdę z moją pięciolatką na dwór i wszystko nadrobione ;)

Ja z terminem ostatnia z listy więc u mnie za tydzień połówkowe. Na razie wszystko wskazuje na to że będzie druga córcia :)

Dzień dobry, dzień dobry :))

Oj jak dobrze byłoby się wyspać na zapas. Teraz jeszcze tylko brakuje mi Męża w domu, który zrobiłby niedzielne śniadanie, ale jeszcze 9 dni i będzie w domu.

Dziewczyny czy Wy chodzicie gdzieś na jakieś ćwiczenia dla kobiet w ciąży czy ćwiczycie same w domu?

witam się również niedzielnie.

Synuś dziś za łąskawy nie był i wstał chwilkę po 6, na szczęście mąż w domu, zajął się małym, a ja wstałam dopiero po 8, żyć nie umierać :)

Ostatnia żegnalam i pierwsza witam :) witam niedzielne :) dziewczyny nie spać!!:) a może i spać.. Szkoda że na zapas nie idzie sie wyspać :)

Dziewczyny dodałam listę ostatnia jaka była aktualizowana , także myśle ze jest oki :)

Także życzę dobrej nocy chyba już kłade sie spać i będę sie chwile skupiać by poczuć ruchy :)

Inne tematy z forum

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...