Szybko drogo niedokładnie (1) Korzystałam z waszych usług 4 razy, za każdym razem obsługiwala mnie inna... Aneta Najgorszy salon (1) Nie polecam nikomu. Narzędzia pracy w fatalnym stanie. Obsługa... Xinaa Beznadzieja (1) Chciałam skorzystać z usług saloniku zachęcona nazwą express...Planowałam... Ewelina
Zdecydowanie odradzam (2) Odradzam z paru powodów: 1) manicure żelowy poprawić musiałam w domu. Zarówno... klientka Magda - opinia (1) Bardzo długi czas oczekiwania, masakra!!! Zbliża sie sezon to chyba bedzie... Magda Jestem zdziwiona (1) Nie wiem co się tu ostatnio dzieje. Problemy z autoklawem, że sterylizacja... Klientka nie polecam!!! (1) Żadna z pań robi te paznokcie chyba z jakiegoś musu. Kłóciły się panie przy... Weronica nieprofesjonalnie, niemiło i bardzo drogo (1) Za 45 zł mam manicure dużo gorszy niż potrafię zrobić sama. Bardzo... Annika bardzo drogo (1) Robie dziś manicure - teraz Uwag :zwykłe malowanie plus ściągnięcie hybrydy... Katarzyna cena nieadekwatna do wykonania (1) Byłam raz po drodze, z całkowitym przekonaniem mogę powiedzieć, że nigdy... Ania Pani Angelika (1) Jestem stalą klientka tego punktu a w zasadzie Pani Angeliki, która jest... AM Niespotykana ignorancja klienta przez personel (2) Przedwczoraj zamierzałam skorzystać z usługi w tym "wysoce profesjonalnym"... Magdalena hybryda (2) Ceny nie należa do najtańszych, byłam tam 3 razy, za każdym razem robiła... Anna centrum Nigdy wiecej!!!!!! (1) Trafilam przez przypadek,poniewaz moja manicurzystka jest na urlopie.chialam... aga Angelika😊 (1) Trafiłam przypadkiem na manikiurzystke, która lubi swoją pracę. Dodatkowo... kasia Polecam hybrydy u Pani Andżeliki (1) Polecam paznokcie hybrydowe wykonane u Pani Andżeliki, która niesamowicie... Izabela W. Nie polecam! (1) Wiele razy korzystałam z usług nail express .Nie wiem co tam się dzieje ale... Karolina Wyrywanie skórek czy wycinanie? (1) Wybrałam usługę Manicure Express, czyli manicure z wycinaniem skórek,... niezadowolna klientka Agata Przestrzelska - opinia (1) brak zalanych skórek, ale niestety hybryda po 3 dniach odpryskuje, manicure... Agata Przestrzelska jestem zadowolona (1) mija tydzień od kiedy zrobiłam sobie hybrydę na stoisku w Rivce. Jestem... justyna