Profesjonalizm pod każdym względem (1) Byłam dziś u Pań w Rivierze. Fakt zajrzałam na forum przed wizytą i trochę... Kasia już stała klientka :-) klientka Rumia (1) Ostatnio skorzystałam z usług manicure express, ceny może nie są za niskie... klientka Rumia klientka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z mojego manicure! Paznokcie są równo wypiłowane,... klientka
Stała bywalczyni (1) Ja takze korzystalam kilka razy z tego punktu manicure, zawsze u p. Magdy i... Stała bywalczyni Tragedia nie polecam !!! (1) Witam regularnie od dawna korzystałam z usług Manicurre Express dopóki miałam... NIE ZADOWOLONA KLIENTKA Mój pierwszy manicure - tragedia!! (1) To był mój pierwszy i NA PEWNO OSTATNI manicure w Manicure Express w... Molka Stała klientka/była (1) Jestem znaczy to już teraz byłam stałą klientką. Od dłuższego czasu byłam... Stała klientka/była 08-11-2014 TOTALNY BRAK PROFESJONALNEGO SPRZĘTU !!! (1) Znów ktoś próbuje robić business niskim kosztem tylko czy wie o tym... dorota manicure hybrydowy (1) Regularnie korzystam z manicure hybrydowego. Próbowałam znaleźć manicurzystkę... klientka Polecam (1) Usługa męskiego manicure, miła atmosfera i zero skrępowania. Korzystałem... Eugeniusz Pełen profesjonalizm! (1) Świetne miejsce do zrobienia szybkiego manicure. Używają tam najlepszych... Marzena B Polecam! (1) Witam. Wczoraj skorzystałam z usługi manicure express. Polecam jak... Roni super miejcse, super pomysł (1) Manicure Express bardzo fajne miejsce dla wszystkich ludzi dbających o... Monia