OLO - opinia (2) Jestem nieobiektywny, bo to moja ulubiona kawiarnia na starówce od 20 lat.... OLO Przemek - opinia (1) Byłem dziś w Sylwestra . Popieram opinie że obsługa bardziej niż fatalna .... Przemek OM - opinia (2) Plus - herbata prawdziwa, dobra w imbryku, a nie z torebek. Minus - obsługa,... OM
Bardzo dobra kawiarnia (1) Jestem klientką Maraski od lat. Wciąż jest to jedno z moich ulubionych... R niemiła obsługa (1) Bylam z rodzina na kawie i przerażona jestem obsługa;/ Pani w krotkich... klient Okropna obsługa!! (1) Ten lokal to jakas pomyłka! mimo tego, ze wystroj jest ok, to obsługa... Zła obsługa! maraska na Morenie (1) super obsługa! często robię tam zapasy herbaty i kawy; pani w okularach-... Agnieszka MARASKA - anagram słowa MASAKRA! (1) Weszliśmy zachęceni wieeeelkim napisem informującym o zniżce 50% dla pań, z... zawiedziona w dzień kobiet Jestem stałą, zadowoloną klientką i polecam wszystkim (1) Przychodzę do Maraski regularnie, zarówno do herbaciarni na Długiej jak i do... Stały klient kawa lura (1) klimat bardzo ciekawy, ale kawy niestety nie umieją robić.Zamówiłem espresso... Julo Zachwycona!!! (1) byłamm tam ze swoim chłopakiem kilkakrotnie i nigdy nie bylam zawiedziona,... AnnaMaria super miejsce. tylko ta obsługa.... (1) kawy i desery w Marasce to szczyt smakowitości ! ogólnie knajpka ma fajny... widmo MARASKA albo MASAKRA! (1) Po ostatnim weekendzie za pół ceny mam jedno bardzo niemiłe doświadczenie,... NiKA