Ewe - opinia (1) Polecam, mój lekarz od wielu lat. Bardzo dobry kontakt, łatwo umówić wizytę.... Ewe Marlena - opinia (1) Najlepszy specjalista w trójmieście, szuka źródeł problemów zdrowotnych,... Marlena Joanna G - opinia (1) Po ponad roku bezskutecznych starań o ciążę i lekceważenia problemu przez... Joanna G
Godny polecenia (1) Do Pana Doktora trafiłam dzięki koleżance, która poleciła mi go, gdyż zajmuje... DB Dziękujemy! (1) Nie takich słów, które wyraziły by nasza wdzięczność dla Pana doktora za to,... Aleksandra Polecam z całego serca (2) Polecam doktora Piątkowskiego. Można go lubić lub nie, ale jest fantastycznym... pacjentka Polecam. (1) Trafiłam do tego lekarza po rocznym leczeniu, dr. Piątkowski porządnie mnie... Joanna Świetny Specjalista (1) Do Doktora Piątkowkiego trafiłam ze wstępnie rozpoznanym zespołem... Anna :) (1) juz po pierwszej wizycje znalasl trafne przyczyny nieplodnosci po drugiej... joanna Basia T - opinia (1) Pan Dr. Piątkowski to najlepszy lekarz, godny polecenia, dzięki Niemu udało... Basia T Polecam (1) Doktor Piątkowski to wybitny specjalista, wspaniały człowiek, pełen... Alicja k&j - opinia (1) Dzięki Panu Doktorowi dziś jesteśmy szczęśliwymi rodzicami, pomimo... k&j opinia (1) jestem zadowolona z wizyty ale ostatnio zauwazylam brud na leżance i mnie to... pacjentka Każda pacjentka u niego jest najważniejsza (2) Polecam wszystkim Paniom dr Piątkowskiego. Tym, które planują ciązę lub... M. MJ - opinia (1) Polecam Pana doktora w 100%,bardzo miły i rzeczowy,wizyta bez pośpiechu,... MJ Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam wszystkim Paniom. Pierwszy raz spotkałam tak... Czysta Fantastyczny lekarz (2) Fantastyczny lekarz... Ania Świetny lekarz! (1) Doktor Piątkowski to bardzo dobry, profesjonalny lekarz, zaangażowany w... Agnieszka doktor Pątkowski rzeczywiściel zawalczył o moje zdrowie (1) Zwykłą cytologia, rutynowa wizyta. I telefon, ze trzeba wykonać jakieś... anita Dokładny, cierpliwy lekarz. Polecam! (1) Dokładny, cierpliwy lekarz. Polecam! Pacjentka