Porażka (1) NIe polecam obsługa posprzedażowa tragiczna reklamacja nie uwzglednioina ze... Damian Nie polecam - reklamacja to żart (1) Obsługa posprzedażna w tym sklepie to generalnie żart. Pani, która przesyła... Paweł Reklamacja to kpina (4) Po 3 miesiącach użytkowania butów za 399 odpowiedź Pani Herman (specjalistki... Oszukany klient
Reklamacja dla wytrwałych (1) Sprawa skończyła się już jakiś czas temu, ale przestrzegam bo widzę że sprawy... Tomasz Eastend.pl - odradzam (2) Buty za prawie 300pln po dwóch dniach odkleiła się podeszwa - złożyłem... Mikołaj tylko dla kolekcjonerów (1) Kupilem New Balance ML574Alk za 319 pln. Po 2 msc zaczely sie przecierac na... Łukasz Converse (1) Myślę, że najważniejszą rzeczą przy zakupie Conversów jest miejsce ich... Mart PORAŻKA (1) Kupiłem conversy które po 3 miesiącach oddałem na reklamacje. Rozkleiła się... Łukasz Tragedia !!! (1) Nie polecam !!! Zakupione trampki firmy converse rozkleiły się po krótkim... XYZ Porażka (1) Chamstwo i prostactwo!!! Conversy sie rozkleiły po 2 miesiącach użytkowania,... Rozklejona Totalna porażka, nie polecam! (1) Zakupiłam buty w sklepie po dwóch tygodniach zaczęły się przecierać od... niezadowolonyklient Klient się nie liczy - ważne żeby bubel sprzedać !!!! (1) Witam, mam problem z butami kupionymi w tym sklepie, buty za 350zł. Farbują... Ewa nie polecam !!!! (1) Nie polecam sklepu eastend w butach converse pękła guma tak ze była dziura... ...... Czytam te opinie i oczom nie wierzę. (1) Trafiłem tutaj pierwszy raz i szczerze powiedziawszy totalnie nie rozumiem... Kryspin Omijać szerokim łukiem! (1) Radzę omijać ten sklep z tzw. "markowa" (czyt. podróbkami) odzieżą szerokim... była klientka NIE POLECAM (1) Podobnie jak poprzednicy- w trampkach Converse po 5 miesiącach odkleiła się... Monika vansy (1) Polecam, kupilam vasny mam je 4 miesiace zadnego uszkodzenia ;) mimimi Co z tego (1) Asortyment może i spory, ale co z tego. Obuwie drugiego gatunku. Reklamacja... Maciej NIE POLECAM (1) Widać sklep ma przygotowaną standardową odpowiedź na większość reklamacji... e13wa OMIJAJCIE TEN SKLEP JAK NAJDALEJ !!! (3) Witam! NIE POLECAM TEGO SKLEPU OMIJAĆ JAK NAJDALEJ !!!! Ja również kupiłem... Sławek