REKLAMACJE to skandal!!! (1) Czy markowe buty buty kupione za 450zł mogę przerywać się w kilku miejscach... tomek 100% POZYTYW! (1) Sklep jest rewelacyjny! Teraz mogę robić zakupy nie wychodząc z domu i być... Daria Polecam (1) Wielki pozytyw dla tego sklepu, zamówiłem buty Lacoste, doszły do mnie już na... Mariusz
POLECAM!!! (1) Polecam sklep eastend.pl, towar 100% zgodny z opisem oraz zdjęciami na... Żarówek Błyskawicznie (1) MNIEJ NIŻ 24 godziny czekałem na paczkę z butami. Idealnie zgrałem się z... Thaddeus701 WSZYSTKO SUPER! (1) Zamówiłam miesiąc temu nowe Vansy na zimę. Buty dotarły po 2... Nikola Najlepszy markowy sklep z obuwiem sportowym (2) Najlepszy markowy sklep z obuwiem sportowym. Zamówiłem buty w poniedziałek a... Krystian BUTY DO SZAFKI ! (3) Wszystkim reklamującym buty współczuję! Zużywanie się obuwia jest rzeczą... tomasz ŻENADA! (1) Towar wygląda na drugi gatunek!! CIĘŻKO JEST DOPROSIĆ SIĘ O ROZMOWĘ Z KIMŚ... colakao Ostrzegam i nie polecam (1) Zakupiłem buty nike air max, które po 2 miesiącach pękły w szwie a podeszwa... roland BRAK ZADOWOLENIA (1) Zakupiłam buciki po przez allegro. Przyszły o nr za duże mniejszych nie... kubcia SPOKO (1) Ja tam uważam, że są spoko Tomek Rój buty (1) Obuwie, niby pierwsza klasa, a nie dość, że zwykłe buty psują się po nie... Natalii Wracając do reklamacji. (1) Zgodnie z praktyką lekceważenia klienta sklep nie zgadza się na... Kamil