2 lata gwarancji mozna sobie ... ;] (2) Vansy pomimo dbania po 2 mies wygladaly jak sciery, poprzecierane, wyblakle,... klientka NIE POLECAM (1) tak ja niżej w opiniach w NB po 3 tygodniach zrobiła się dziura na pięcie -... kate reklamacja butów w tym sklepie nie istnieje (3) Sklep działa na zasadzie dobrych opinii z allegro---wiadomo jak to jest... Kamil
wszędzie tylko nie w tym sklepie (3) niestety potwierdzam opinię, sklep nie godny polecenia, Vansy używane 1,5... jofree EASTEND NIE UZNAJĄ REKLAMACJI (1) ABSOLUTNIE NIE POLECAM. Vansy rozklejone po 3 miesiacach uzytkownia.... niezadowolona mirek - opinia (1) Buty używane 3 miesiące porozklejały się. Były noszone tylko do pracy( praca... mirek Reklamacja - kpina (4) Obuwie kupowałem w sklepie dwa razy. Pierwsze buty Puma wszystko ok. Za... kjkja Nie polecam! (1) Niestety nie polecam. Fakt, ceny są bardzo niskie, ciągłe rabaty - wszystko... Dorota Buble (1) Buty The North West rozkleiły się w pierwszym miesiącu użytkowania, logo... Klientka WYSTRZEGAJCIE SIĘ TEGO SKLEPU (1) Niestety to prawda- w conversach po 2 miesiącach używania pękła podeszwa na... a. Conversy się rozkleiły (1) Witam, po kilku miesiącach użytkowania podeszwa moich butów się rozkleiła co... Artur NIE MA REKLAMACJI !!! (1) Witam klientów firmy. Z przykrością muszę podłączyć się do poprzednich... Celmer NIE UZNAJĄ ŻADNEJ REKLAMACJI!!! (1) Zgadzam się z poprzednimi opiniami, że reklamacja w tym sklepie to fikcja.... była klientka nie polecam! (1) Buty przyszły na drugi dzień od zamówienia i to mi się spodobało, lecz zaraz... Izabela POLECAM. (1) Towar zgodny z opisem, wysyłka ekspresowa. Przedmioty są tańsze niż w wielu... KK zanim kupisz zastanów sie bo warto - wybór nalezy do Ciebie, ale przeczytaj to.... (1) własciciel firmy ma kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Reklamowałem dwie... kowal.1899@wp.pl Nie kupiłeś - ciesz się, kupiłeś - żałuj (1) Kontakt z obsługą sklepu na dobrym poziomie, do momentu zakupu. Sprzedawcę... niezadowolony FATALNIE (1) W marcu tego roku kupiłam w Eastend trampki Converse. Po trzech miesiącach... klientka NIE MA REKLAMACJI, NIE KUPUJCIE TAM !!!!!!! (1) Składałem reklamację dwa razy! Dwa razy odrzucili. Napisali, że źle ściągałem... a2 Reklamacja (1) Klient dla nich to rzecz nie człowiek, mają po prostu wszystko w dup.ie 3... Klient