Bardzo zadowolona, teraz już stała, klientka (1) Macie nową stałą klientkę. Do fryzjera trafiłam z przypadku kupując karnet... Magda C. Miło i przyjemnie (1) Klub fajny, atmosfera miła, od jakiegos czasu korzystam z usług fryzjerki.... Angelika ZUMBA (1) Klub OK, obsługa też. Jedyne zastrzeżenie, to podłużna sala ( przy dużej... Jadwiga K.
Kasia C. - opinia (1) Bez zarzutów- ciekawe zajęcia, świetne instruktorki, idealna , zawsze... Kasia C. "Wielkie" zmiany... (2) Po pierwsze parkiet to jakaś masakra tam jest, ślisko jak na lodzie.. gorzej... Majka Wszystko w jednym (1) Dla mnie nie ma lepszego miejsca. Poszłam tam z koleżanką i byłam pozytywnie... Marlena srednio (1) witam korzystalam z zajec kilkakrotmie - wiadomosc dla klubu chyba czas... ola Dla mnie idealnie miejsce (1) Zajęcia są super, instruktorki super, wybór różnorodnych zajęć duży,... Ania Blisko - wygodnie - sympatycznie. (1) Trwałe są tylko zmiany, ale w Marlecie nadal jest - BARDZO DOBRZE. Myślałam o... Joan klubowiczka - opinia (2) Klub jest świetny, fajne instruktorki, ciekawe zajęcia. Jedyny minus to... klubowiczka Korzystam chętnie (3) Nie mogę zgodzić się z opinią moich poprzedniczek. Jest wiosna i we... Madzia niezadowolona - opinia (3) klub bardzo mi odpowiadał, lecz od niedawna po prostu nie wiem co się dzieje... niezadowolona Polecam ;) (1) fakt faktem zrobilo sie małe zamieszanie z duza iloscia osob na zajeciach ale... klubowiczka nie polecam (1) chodzę do klubu od kilku lat ale to co sie dzieje teraz to tragedia!! kasa i... klientka Niestety jest coraz gorzej :( (3) Niestety jestem coraz mniej zadowolona z klubu ze względu na zbyt duży tłok... fitnessGDA ... (1) Jestem klientką tego klubu od grudnia 2009 i byłam naprawdę zadowolona z... klientka bardzo fajny klub (1) Za stosunkowo niewielkie pieniądze można pojść na aerobik i sie wyskakać,... agnieszka Polecam jazz!!!! (1) Od miesiąca jestem uczestniczką zajęć z tańca jazzowego. Boom w Polsce na... marta the best of dance! (1) chodzę regularnie na taniec jazzowy w tym klubie i jestem bardzo zadowolona.... Monika Super (1) Bardzofajny klub, przyjemna obsługa. Od września podobno ma być prowadzony... Marika