zmiany... niestety na gorsze (3) Do Marmolady zacząłem chodzić praktycznie zaraz po otwarciu, był to pierwszy... (kiedyś) stały klient rozczarowanie (1) Zachęcona opisem na stronie poszłam z mężem na śniadanie, byliśmy bardzo... była klientka rozczarowanie (1) "Marmolade,..." pierwszy raz odwiedziliśmy rok temu i bylismy mile zaskoczeni... smakoszka
smacznie, jednak dość duże "ale" (1) Byłam z mężem w "MCK" na śniadaniu. Menu jest ciekawe, nie jest bardzo... Oliwia dobry pomysł (1) W tej lokalizacji brakowało takiego miejsca- dzielnica spora, nowe osiedle... am Druga szansa. (1) Witam, Odwiedziłem dziś Marmoladę po zmianach, które dokonali po ostatnich... Homer Bardzo sie zepsuło.... (1) Byłam jakiś rok temu i było super. W ostatnia niedziele porażka : drogo,... Ola Bylo fajnie, jest przecietnie (1) W Marmoladzie bywalem kilka razy w tygodniu w porze lanczowej, na poczatku... Garnizon Bardzo lubię to miejsce, ale... (1) Jeszcze nawet kilka tygodniu temu ocena byłaby wyższa. Bywam w Marmoladzie... w obłokach Mam nadzieję, że lunch z 03.04.2014 był wypadkiem przy pracy.. (1) 'Zupa' marchwiowo-pomarańczowa Niejadalna, zazwyczaj jem wszystko co jest... sąsiad Serdecznie Polecam :) (1) Pierwszy raz w Polsce byłem w takim lokalu. Minimalizm oraz proste elementy... Homer meduza (1) O lokalu czytałam już dawno, w końcu udało mi się go odwiedzić. Przede... meduza Robi sie slabo (1) Na poczatku bylo swietnie.Teraz tak to wyglada jakby nasi milusinscy... dadarec Powoli robi sie slabo (1) Na poczatku bylo swietnie.Teraz tak to wyglada jakby nasi milusinscy... dada NA POCZATKU SIE STARALI TERAZ WYMIENIAJA CZESTO PERSONEL... (1) PAMIETAM JAK ZACZYNALI, WSZYSTKIE TE ZDJECIA CO POKAZUJA NA FACEBOOKU BYLY... DOSTAWCA OPRAWCA DILER Przyjemna alternatywa wsrod gdanskiej miernoty restauracyjnej (1) Jak wiele osób wypowiadających się powyżej trafiliśmy z polecenia. Naprawdę... Kasia dość dość (1) Jedzenie okey. Smaczne, świeże, ale bez rewelacji. Dania dnia są zazwyczaj za... gosc ok (1) Wszystko w porządku, tylko błagam nauczcie kelnerki nosić tacę. W żadnym... Patrycja polecam- pyszne jedzenie, ciekawy sposób podania, miła obsługa (1) Trafić tam z ulicy przypadkowo może być trudno, mi knajpkę polecili znajomi.... MoC dobry marketing dźwignią handlu (1) Już jakiś czas temu wybrałam się ze znajomymi do "Marmolady" na śniadanie.... ola