Masters of Bartenders

Kursy zawodowe

Gdańsk, Zakopiańska 13

Wojciech - opinia (1) Byłem na kursie baristycznym. Jeżeli się tym interesujesz, to musisz pójść! Wojciech Polecam ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić kurs barmański w Masters of Bartenders.... Martyna Najlepsi (1) Polecam po stokroć. Uczestniczyłam w dwóch kursach organizowanych przez... Martyna
Kurs Barmański (1) W 100% mogę polecić Kurs Barmański organizowany przez Masters of Bartenders.... Dawid Iza - opinia (1) Duża dawka profesjonalnej wiedzy i praktyki, a przy tym sporo dobrej zabawy,... Iza kurs barmański (1) wszystko się zgadzało, intensywnie (sobota i niedziela), ale świetnie podane,... piotr Jakub - opinia (1) Szczerze polecam. Na zajęciach panuje super atmosfera, wiedza bardzo... Jakub - opinia (1) Na poczatku nie bylem do konca przekonany, czy warto isc na jakikolwiek kurs,... - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupionego kursu. Ciekawie przedstawiona teoria,... Świetna zabawa (1) W kursie brałem udział tylko dla siebie i dla przyjemności, naprawdę świetna... Adam Kurs barmański (1) Jestem bardzo zadowolony z kursy. Bez zbędnego nadmiaru teorii, tylko rzeczy... Piotr kurs baristyczny (1) Kompleksowe omówienie wszystkich działów z programu. Teoria przekazywana w... Sylwia Kurs baristyczny (1) Zajęcia poprowadzone profesjonalnie i z klasą, świetnie przekazana wiedza,... Wiola Sasko Świetny kurs! (1) Wszystko od podstaw klarownie wytlumaczone i przećwiczone, pełne wyposażenie... Tomek Warto (1) Świetny kurs! 3 dni intensywnej nauki, sporo teorii przedstawionej w bardzo... Karolina Szczerze polecam (1) Kurs przeprowadzony mega profesjonalnie. Znakomicie wyposażony bar, wiele... Kursant :) (1) Bardzo dobry kurs, wprowadzający w świat barmański. Cięty, wymagający... Filip Polecam wszystkim (1) Na początku sierpnia brałam udział w kursie barmańskim, nigdy wcześniej nie... Grusix Ekstra przygoda (1) Prowadzenie, harmonogram zajęć i sposób, w jaki zostały przeprowadzone... Kasia BF Bardzo dobry kurs, polecam. (2) Polecam kurs każdemu kto chciałby rozpocząć przygodę z barmaństwem. Zajęcia... Patryk