Masters of Bartenders

Kursy zawodowe

Gdańsk, Zakopiańska 13

Super!!! (1) Skończyłem wczoraj kurs barmański:) Zajecia byly prowadzone rewelacyjnie:)... Dawid Polecam Kurs (1) Dobry Kurs. Teoria przekazana w sposób ciekawy, same wykłady zapadają w... Natalia Świetny kurs! Polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam! Wspaniała atmosfera ale co ważniejsze doskonale... Marta
Rewelacja (1) Bardzo przydatny kurs dla kogoś kto chce poznać tajniki pracy za barem.... Piotr Najlepsze szkolenia! (1) Najlepsze szkolenia barmańskie w Trójmieście! Polecam! Pan Tomasz prowadzi... Marcin Najlepsi z najlepszych! (1) Serdecznie polecam kusy Masters of Bartenders! Ja osobiście wybrałam... Alexandra Polecam każdemu.. małemu i dużemu!!;) (1) Polecam z całego serducha. Jestem pod mega wrażeniem. Atmosfera swobodna i... Paulina Dobrze jest uczyć się od najlepszych! (1) Bardzo dziękuję Tomkowi za swobodną atmosferę kursu, a zarazem maksymalna... Karolina Gorąco polecam (1) Kurs zadowalający, bardzo duzo praktyki. Prowadzący konkretny, rzeczowy,... Wojtek SOMMELIER Bomba!!!Pełna satysfakcja! (1) Zdziwiło mnie,iż nie znalazłem w opiniach wzmianki na temat szkolenia... uczestnik Jak najbardziej na plus! Z całego serca polecam. (1) Kurs przeprowadzony został na naprawdę wysokim poziomie. Sama atmosfera kursu... Alicja Mega, kurs na klasie, Polecam !!! (1) Prowadzący - bardzo dobry profesjonalista, przygotowuje kursantów pod kątem... Maksiu S - opinia (1) Kurs ukonczylam z certyfikatem a przyznam ze jak dojechalam na miejsce bylam... S Bardzo polecam! (1) Wzięłam udział zarówno w kursie barmańskim jak i baristycznym. Oba są godne... Magda Profesjonalny kurs barmański (1) Ukończyłem kurs barmański prowadzony przez tą firmę i zdecydowanie polecam go... Szymon POLECAM W STU PROCENTACH!!! (1) Brałam udział w kursie w listopadzie tego roku i jestem jak najbardziej... Ruda Zdecydowanie POLECAM! (1) Marzycie by przygotować się w pełni do wymarzonych zawodów (barman/barista)?... Kamila Polecam :) (1) Kurs na prawdę godny polecenia, na najwyższym poziomie... Zarówno czas... Barnaba Polecam. (1) Jezeli szukasz profesjonalnego kursu to dobrze trafiles! Kazdy absolwent tego... Karolina Serdecznie polecam wszystkim!!! (1) Witam. Z pełną satysfakcją mogę polecić szkolenie barmańskie wszystkim!... Dariusz