Masters of Bartenders

Kursy zawodowe

Gdańsk, Zakopiańska 13

Katarzyna - ocena (2) Kurs sommolierski na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Ogrom przekazanej... Katarzyna AJ - ocena (1) Kurs barmański warty swojej ceny, nie tylko pod względem merytorycznie... AJ Seven - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z Kursu Baristycznego dlatego 7 Gwiazdek.Miła... Seven
Właśnie Tak - opinia (1) Super kurs. Lepszego nauczyciela nie znajdziesz Właśnie Tak Zofia - opinia (1) Bardzo profesjonalny kurs prowadzony w super przyjaznej atmosferze, bez... Zofia Karolina - opinia (1) Polecam kursy w Masters of Bartenders z czystym sumieniem. Oba kursy, które... Karolina małgorzata - opinia (1) Profesjonalnie, ciekawie, niezwykle praktycznie. Gorąco polecam. małgorzata Martyna Sendrowska - opinia (1) Uczestniczyłam zarówno w kursie barmańskim jak i baristycznym i oba gorąco... Martyna Sendrowska Monika - opinia (1) Polecam z czystym sercem, ukończyłam dwa kursy. Jeden lepszy od drugiego,... Monika Wiktoria - opinia (1) Mega doświadczenie. Super prowadzący, miła atmosfera. Polecam każdemu Wiktoria Maria Tokar - opinia (1) Skończyłam kyrsy barmańsie w lipcu i jestem bardzo zadowolona! Najlepsze... Maria Tokar Wojciech - opinia (1) Świetna organizacja kursu, kompetentny prowadzący i bardzo dobra atmosfera.... Wojciech Tomasz - opinia (1) Jedna z lepszych decyzji w życiu Tomasz Asia - opinia (1) Bardzo polecam. Ogrom wiedzy przekazywanej jasno, klarownie, ciekawie i z... Asia Magda - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu . Świetna atmosfera, super prowadzący, który... Magda Maciek - opinia (1) Niesamowity kurs! Idealnie nadaje się dla przyszłych barmanów, jak również... Maciek Michał - opinia (1) Wspaniały kurs. Bardzo polecam Michał wiotom - opinia (1) Bardzo profesjonalne szkolenie prowadzone przez Pana Tomka. Dwa dni zajęć... wiotom Paweł - opinia (1) Profesjonalny kurs barmański! Trzy dni intensywnego pakowania do głowy wiedzy... Paweł Mateusz - opinia (1) Znakomite szkolenie, nadal jestem w szoku... Tomek, to strasznie pozytywny... Mateusz