Masters of Bartenders

Kursy zawodowe

Gdańsk, Zakopiańska 13

Rafau - opinia (1) Kurs wyczerpuje zagadnienie bartendingu - w teorii zawarła się przede... Rafau Polecam wszystkim (1) Kurs profesjonalny, prowadzony przez osobę pracującą w zawodzie i... Andre POLECAM! POLECAM! POLECAM! (1) Polecać będę zawsze i wszędzie.Kurs rzeczywiście przygotowany jest w... AGATA P.
Kurs Rewelacja (1) Odbyłem kurs w dniach 14-16.08, kurs był rewelacyjny, świetna atmosfera, duża... Filip rewelacja (1) Szukając szkolenia barmańskiego zaglądałem pod różne adresy internetowe i... D. korzyści z kursu;) (1) Witam! W marcu tego roku zrobiłem kurs barmański w szkole Masters of... Tomasz Bartosik Rafal A. - opinia (1) Ten kurs to cos wiecej niz zwykly kurs. Fantastyczna atmosfera odbiegajaca od... Rafal A. super sprawa (1) Ten kurs to super sprawa! Jest krótki ale można się nauczyć bardzo dużo. nie... Jaho A. :) - opinia (1) Jak moi poprzednicy - polecam kurs zarówno dla początkujących jak i dla tych,... A. :) bomba :) (1) Polecam gorąco szkolenie, jest prowadzone w bezstresowej atmosferze, teoria... Agatha 6+ (1) Ja również podpisuję się pod poprzednimi opiniamii. Uczestniczyłam w... Martusia Diaz - opinia (1) podpisuje sie pod kolegą/kolezanką:) byłem uczestnikiem listopadowego kursu i... Diaz rewelacja (2) ludzie zapisujcie sie na kurs - prowadzacy super, bardzo rzetelny, stawia na... klo