Masu Masu

Salony masażu Rehabilitacja Odnowa biologiczna

Gdynia, pl. Górnośląski 7/1

Krystyna - ocena (1) profesjonalny masaż. Pani Aleksandra bardzo profesjonalna, słuchająca... Krystyna Karolina - ocena (1) Gorąco polecam masaż lomi lomi. Było idealnie. Temperatura, nastrój, zapach.... Karolina Beaiwa - ocena (1) Pani Ola J robi super masaż, który przynosi ulgę dla spiętych mięśni Beaiwa
Marta - ocena (1) Drenaż limfatyczny został wykonany bardzo profesjonalnie przez p. Aleksandrę.... Marta Joanna - ocena (1) Profesjonalby masaż, przyniszący natychmiastową ulgę. Miło, czysto i kojąco Joanna Michal - ocena (1) Bardzo przyjemny salon, świetny masaż, relaksująca muzyka w tle. Polecam Michal Magda B - ocena (1) Masaż bardzo relaksujący i przyjemny, ale bardzo zimno w pomieszczeniu w... Magda B Jan - ocena (1) Cudowne miejsce. Profesjonalny masaż. Sympatyczna atmosfera. Polecam. Miejsce... Jan Anna - ocena (1) Od lat korzystam z masu masu i jestem bardzo zadowolona za kazdym razem i... Anna Tomek - ocena (1) Profesjonalnie pod każdym względem. polecam Tomek Zadowolona klientka - ocena (1) Byłam ostatnio na masażu u pani Ani. Zabieg przebiegł w mega fajnej... Zadowolona klientka Joanna - opinia (1) Masaż jak zawsze w miłej atmosferze i profesjonalnym podejściu. Polecam Joanna Marcin - opinia (1) Profesjonalnie. Miło i przyjemnie. Marcin Bartek - opinia (2) To był rewelacyjny masaż. Tak naprawdę najlepszy jaki w życiu miałem. Sam... Bartek Tomasz - opinia (1) Świetny salon masażu, profesjonalna obsługa, będę wracał częściej :) Tomasz opinia wizyty w salonie masazu (1) dziękuje bardzo, miło było Gabriela Super (1) Byłam w niedzielę super że w takie dni można się zrelaksować... Bardzo zadowolona i zrelaksowana masaż u pani Agaty (1) Bardzo polecam,pani Agata masuje wspaniale,kompetentna osoba,zrelaksowalam... Natalia Masu Masu - super relaks za przystępną cenę (1) Byłam na masażu dla dwojga, poszłyśmy z siostrą na masaż autorski Masu Masu i... J.S. super miejsce na relaks (1) Jeżeli ciągle się spieszysz, jesteś zestresowany, masz wszystkiego dosyć, to... Marzena