Masu Masu

Salony masażu Rehabilitacja Odnowa biologiczna

Gdynia, pl. Górnośląski 7/1

Ok (1) Korzystam z masaży od 6-7 lat i muszę docenić usługi tego gabinetu. Max Bardzo fajne miejsce:) (1) Byliśmy z mężem na masażu w tym gabinecie. Dostaliśmy kupon w prezencie... kasia Ewe - opinia (1) Na pewno tam wrócę;) Ewe
Jak najbardziej ''tak'' ! :) (1) Byliśmy na masażu wraz z moim partnerem. Masaż pierwsza klasa! Panie... Kasia Będę wracała! (1) Jak najbardziej polecam, byłam na masażu czekoladowym, wrażenia super, Pani... Irmina Tylko i wyłącznie Masu-Masu:) (1) Zapewniam Was z czystym sumieniem,że będziecie zadowoleni:) Bardzo fajny... Karolina Główczyńska WARTO!! (1) Z racji wykonywanego zawodu miałem problemy z kręgosłupem-na szczęście Pani... Piotr p o l e c a m (1) trafiłam do gabinetu z kuponem groupera i zostałam bardzo profesjonalnie... Anna Gorąco polecam !!!!!! (1) Trafiłam do gabinetu jakies 3 miesiące temu , od pierwszej chwili czułam się... aginki Zdecydowanie polecam wszystkim !!!!!!!!!! (1) Do "Masu Masu" chodzę od początku istnienia i zawsze wychodzę stamtąd... Ina miło i profesjonalnie (1) Kompetentna kadra, która służy radą i pomaga indywiduzalnie dobrać optymalny... Aneta rewelacja (1) Polecam gorąco, masaż pierwsza klasa, pierwszy raz miałam masaż naprawdę... Emilka2210 REWELACJA!!! POLECAM (1) Szczerze polecam wszystkim!! Sabina to najlepsza masażystka jaką znam, a do... Magda SUPER:):) (1) Polecam gorąco,miałam dziś wykonany masaż z aromaterapią.Było super ,gorąco... Sylwia super! (1) bylam dzis z kolezanka na masazu i musze powiedziec ze bylo super! Mialam... Daria Polecam! (1) Dobry gabinet i co najważniejsze świetna masażystka. Wreszcie znalazłam kogoś... Anna K. super (1) bardzo dobry gabinet, jeszcze lepsza masazystka .POLECAM NADIA778