Masu Masu

Salony masażu Rehabilitacja Odnowa biologiczna

Gdynia, pl. Górnośląski 7/1

rewelacyjny pomysł na chwilę relaksu (1) Masu Masu to moje odkrycie tego roku. Ceny przystępne, świetny personel,... elsen Polecam (1) Byłam na masażu złotem całego ciała. Podobało mi się. Miła obsługa,... ags Polecam (1) Odwiedziłam ten gabinet dostając zaproszenie na masaż klasyczny w prezencie.... Izabela
raczej polecam, drobne sugestie dla właścicieli (2) Od paru lat korzystam z masaży w Trójmieście, w Masu Masu byłam na masażu... maria Ok (1) Korzystam z masaży od 6-7 lat i muszę docenić usługi tego gabinetu. Max Bardzo fajne miejsce:) (1) Byliśmy z mężem na masażu w tym gabinecie. Dostaliśmy kupon w prezencie... kasia Ewe - opinia (1) Na pewno tam wrócę;) Ewe Jak najbardziej ''tak'' ! :) (1) Byliśmy na masażu wraz z moim partnerem. Masaż pierwsza klasa! Panie... Kasia Będę wracała! (1) Jak najbardziej polecam, byłam na masażu czekoladowym, wrażenia super, Pani... Irmina Tylko i wyłącznie Masu-Masu:) (1) Zapewniam Was z czystym sumieniem,że będziecie zadowoleni:) Bardzo fajny... Karolina Główczyńska WARTO!! (1) Z racji wykonywanego zawodu miałem problemy z kręgosłupem-na szczęście Pani... Piotr p o l e c a m (1) trafiłam do gabinetu z kuponem groupera i zostałam bardzo profesjonalnie... Anna Gorąco polecam !!!!!! (1) Trafiłam do gabinetu jakies 3 miesiące temu , od pierwszej chwili czułam się... aginki Zdecydowanie polecam wszystkim !!!!!!!!!! (1) Do "Masu Masu" chodzę od początku istnienia i zawsze wychodzę stamtąd... Ina miło i profesjonalnie (1) Kompetentna kadra, która służy radą i pomaga indywiduzalnie dobrać optymalny... Aneta rewelacja (1) Polecam gorąco, masaż pierwsza klasa, pierwszy raz miałam masaż naprawdę... Emilka2210 REWELACJA!!! POLECAM (1) Szczerze polecam wszystkim!! Sabina to najlepsza masażystka jaką znam, a do... Magda SUPER:):) (1) Polecam gorąco,miałam dziś wykonany masaż z aromaterapią.Było super ,gorąco... Sylwia super! (1) bylam dzis z kolezanka na masazu i musze powiedziec ze bylo super! Mialam... Daria Polecam! (1) Dobry gabinet i co najważniejsze świetna masażystka. Wreszcie znalazłam kogoś... Anna K.