Masu Masu

Salony masażu Rehabilitacja Odnowa biologiczna

Gdynia, pl. Górnośląski 7/1

Zadowolona klientka - ocena (1) Byłam ostatnio na masażu u pani Ani. Zabieg przebiegł w mega fajnej... Zadowolona klientka Joanna - opinia (1) Masaż jak zawsze w miłej atmosferze i profesjonalnym podejściu. Polecam Joanna Marcin - opinia (1) Profesjonalnie. Miło i przyjemnie. Marcin
Bartek - opinia (2) To był rewelacyjny masaż. Tak naprawdę najlepszy jaki w życiu miałem. Sam... Bartek Tomasz - opinia (1) Świetny salon masażu, profesjonalna obsługa, będę wracał częściej :) Tomasz opinia wizyty w salonie masazu (1) dziękuje bardzo, miło było Gabriela Super (1) Byłam w niedzielę super że w takie dni można się zrelaksować... Bardzo zadowolona i zrelaksowana masaż u pani Agaty (1) Bardzo polecam,pani Agata masuje wspaniale,kompetentna osoba,zrelaksowalam... Natalia Energy robbing place (2) This is one of the establishment where you are guilty of being a man. After... a man Masu Masu - super relaks za przystępną cenę (1) Byłam na masażu dla dwojga, poszłyśmy z siostrą na masaż autorski Masu Masu i... J.S. super miejsce na relaks (1) Jeżeli ciągle się spieszysz, jesteś zestresowany, masz wszystkiego dosyć, to... Marzena Polecam! (1) Gorąco polecam Centrum Zdrowego Ciała Masu Masu. Profesjonalizm oraz miła... Mariola panie w recepcji masu masu (3) jedna z pań przy umawianiu w recepcji przez telefon jest po prostu niemiła,... klientka Profesjonalizm (1) Profesjonalna obsługa, miła i przyjazna atmosfera, czystość obiektu, duży... Magda POLECAM (1) MIEJSCE NA PRZYJEMNE SPĘDZENIE CZASU,CZYSTO I PROFESJONALNIE. MAGDALENA Najlepszy salon w jakim byłam w trójmieście !!! (1) Ten salon odbiega od większości takich miejsc... Jest schludnie, czyściutko,... Kasia Refleksologia twarzy - rewelacja! (1) Dziękuję Masu Masu za obłędną refleksologię twarzy!!! Coś cudownego! Godzinny... jeszcze tu wrócę Bo ten kto nigdy na masażu nie był - szczęścia nie zaznał :) (1) Wielkie podziękowania dla Pani Natalii za doprowadzenie do stanu używalności... Mka. Gorąco polecam !!!!!!!!!!!! (1) Z masażu korzystałam niedawno, a jeszcze odczuwam dobroczynny jego wpływ.... Emi Cudowne miejsce relaksu (1) Pierwszy raz z usług salonu skorzystałam na początku jego działalności -... Małgorzata