Masu Masu

Salony masażu Rehabilitacja Odnowa biologiczna

Gdynia, pl. Górnośląski 7/1

Refleksologia twarzy - rewelacja! (1) Dziękuję Masu Masu za obłędną refleksologię twarzy!!! Coś cudownego! Godzinny... jeszcze tu wrócę Bo ten kto nigdy na masażu nie był - szczęścia nie zaznał :) (1) Wielkie podziękowania dla Pani Natalii za doprowadzenie do stanu używalności... Mka. Gorąco polecam !!!!!!!!!!!! (1) Z masażu korzystałam niedawno, a jeszcze odczuwam dobroczynny jego wpływ.... Emi
Cudowne miejsce relaksu (1) Pierwszy raz z usług salonu skorzystałam na początku jego działalności -... Małgorzata suuuuuuper :-) (2) Dzis skorzystalam poraz pierwszy z uslug Masu Masu , obdzwonilam ok. 8-10... Joanna J Zdecydowanie TAK!!!! (1) Z usług salonu Masu Masu korzystam od samego początku. Wcześniej odwiedziłam... Iwona Kolejny raz się nie zawiodłam :) (1) Serdecznie polecam wszystkim salon masu masu. Kilka dniu temu udałam się tam... Magda Polecam (1) Byłam kilka razy w Masu Masu sama i z mężem. Zawsze wracaliśmy zadowoleni z... iwona SUPER!!! (1) Byłam w wielu miejscach na masażach, ale odkąd pojawiłam się w Masu Masu już... Lucyna :) (1) Jestem b.zadowolony z jakości świadczonych usług w gabinecie"Masu-masu"Masaż... Marek polecam (1) Kupon na masaż dla dwojga dostałam w prezencie na rocznicę ślubu od siostry i... as polecam! (1) Byłam, skorzystałam -masaż relaksacyjny polecam w 1000 % wystrój, klimat,... Asia Polecam! (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług "Masu Masu" i z czystym sumieniem mogę... Karolina Pełen profesjonalizm (1) miło, solidnie, polecam Adam Polecam !!! (1) Wraz z Mamą skorzystałyśmy z usług Masu Masu! bardzo miłe spędzony czas!... ewa drobna sugestia (5) Odwiedziłam ten salon, jednak na masażu nie byłam i raczej już tam nie... Maria świetny masaż w miłej atmosferze (1) Zazwyczaj nie dodaje opinii bo mi się zwyczajnie nie chce. Bywałam już w... Anna Super miła obsługa i świetny masaż :) (1) Korzystałam z kilku salonów masażu korzystając głównie z kuponów... Anna Polecam. (1) Niedawno korzystałam z masażu złotem. Miałam kupon z gruponu na masaż.... Alicja Rewelacja (1) Dostałam zaproszenie od bliskiej osoby skorzystałam dzisiaj, był to zabieg z... Aleksandra