Masu Masu

Salony masażu Rehabilitacja Odnowa biologiczna

Gdynia, pl. Górnośląski 7/1

suuuuuuper :-) (2) Dzis skorzystalam poraz pierwszy z uslug Masu Masu , obdzwonilam ok. 8-10... Joanna J Zdecydowanie TAK!!!! (1) Z usług salonu Masu Masu korzystam od samego początku. Wcześniej odwiedziłam... Iwona Kolejny raz się nie zawiodłam :) (1) Serdecznie polecam wszystkim salon masu masu. Kilka dniu temu udałam się tam... Magda
Polecam (1) Byłam kilka razy w Masu Masu sama i z mężem. Zawsze wracaliśmy zadowoleni z... iwona SUPER!!! (1) Byłam w wielu miejscach na masażach, ale odkąd pojawiłam się w Masu Masu już... Lucyna :) (1) Jestem b.zadowolony z jakości świadczonych usług w gabinecie"Masu-masu"Masaż... Marek polecam (1) Kupon na masaż dla dwojga dostałam w prezencie na rocznicę ślubu od siostry i... as polecam! (1) Byłam, skorzystałam -masaż relaksacyjny polecam w 1000 % wystrój, klimat,... Asia Polecam! (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług "Masu Masu" i z czystym sumieniem mogę... Karolina Pełen profesjonalizm (1) miło, solidnie, polecam Adam Polecam !!! (1) Wraz z Mamą skorzystałyśmy z usług Masu Masu! bardzo miłe spędzony czas!... ewa drobna sugestia (5) Odwiedziłam ten salon, jednak na masażu nie byłam i raczej już tam nie... Maria świetny masaż w miłej atmosferze (1) Zazwyczaj nie dodaje opinii bo mi się zwyczajnie nie chce. Bywałam już w... Anna Super miła obsługa i świetny masaż :) (1) Korzystałam z kilku salonów masażu korzystając głównie z kuponów... Anna Polecam. (1) Niedawno korzystałam z masażu złotem. Miałam kupon z gruponu na masaż.... Alicja Rewelacja (1) Dostałam zaproszenie od bliskiej osoby skorzystałam dzisiaj, był to zabieg z... Aleksandra rewelacyjny pomysł na chwilę relaksu (1) Masu Masu to moje odkrycie tego roku. Ceny przystępne, świetny personel,... elsen Polecam (1) Byłam na masażu złotem całego ciała. Podobało mi się. Miła obsługa,... ags Polecam (1) Odwiedziłam ten gabinet dostając zaproszenie na masaż klasyczny w prezencie.... Izabela raczej polecam, drobne sugestie dla właścicieli (2) Od paru lat korzystam z masaży w Trójmieście, w Masu Masu byłam na masażu... maria