Karnet open to oszustwo. (1) Witam, ja również nie polecam Lady Fitness. Pani Ania oczywiscie miła, ale... Isoldus masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem osobą aktywnie trenującą, postanowiłam jednak z różnych przyczyn... zniesmaczona nie prawda (1) Witam wszystkie stałe klientki Lady Fitness....Pani w recepcji jest... klientka
... (1) Zgadzam się z przemówczyniami co do panującego ścisku - czasami zimą kiedy... s klientka - opinia (1) klub ok tylko malo miejsca, trzeba się wcześniej umawiać co także nie zawsze... klientka Kompromis (1) Moim zdaniem klub to kompromis wszystkiego (klimatu, wystroju). Najwyzej... Beciak żałosne (1) jak wam tak bardzo sie nie podoba to po co chodzicie ?? to jest naprawdę... anonimowy ogólna ocena kiepska (1) Aby dostac się na popołudniowe zajecia trzeba zapisac się conajmniej z... Lady prysznice do remontu (1) lazienka przy sali od aerobicu wola o pomste do nieba, wlasciwie nie da sie... o Renata - opinia (1) Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że bywa bardzo ciasno - wpuszcza się za... Renata alez ma :) (1) alez ma :) www.lady-fitness.com.pl :) polecam zajecia zwlaszcza... kop Ceny (1) Widze, że powstała stronka:) Wielka szkoda,że nie zawiera takich informacji... E brak strony www (1) Szkoda że klub nie posiada swojej strony internetowej....... vera ;) - opinia (1) Justyna jest najlepsza:)) ;)