Wojciech - opinia (1) Polecam firmę Vega, przede wszystkim solidna firma, dotrzymuje terminu.... Wojciech Grzegorz - opinia (1) Brak profesjonalizmu i dużo straconych nerwów.Przede wszystkim najtańsze... Grzegorz RK - opinia (2) Rozpoczęcie wykonania z miesięcznym poślizgiem(tak, już od poniedziałku... RK
Dawid - opinia (1) Naprawdę polecam. Z czystym sumieniem. Pani Kamila jest specjalistką w 100%... Dawid Waldemar - opinia (1) Bardzo niesolidni, terminy długie i jeszcze dłuższe spóźnienia z montażem... Waldemar Maja - opinia (1) Chyba pierwszy raz w życiu jestem zmuszona wystawić jakiejś firmie negatywną... Maja Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z projektu! Firma godna polecenia! Magda:) Magda Kamil - opinia (2) Super obsługa. Szybko sprawnie. Robiłem już druga kuchnie w firmie Fama... Kamil Agata - opinia (2) Dziwi mnie tak wysoka ocena za usługi tej firmy. Początkowy kontakt z... Agata Joanna - opinia (2) Klient dla firmy, a nie firma dla klienta. Czekamy od dwóch miesięcy na kogoś... Joanna Joanna G - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zabudowy kuchennej. To już kolejna realizacja... Joanna G JS - opinia (1) Z całego serca nie polecam. najgorszy wybór z możliwych. Montażyści z łapanki... JS JS - opinia (1) Ja również stanowczo odradzam. Najgorszy wybór. Zaczęło się od projektu... JS Ania - opinia (1) Początki współpracy nie były łatwe. Długie oczekiwanie na Pana który miał... Ania Edyta - opinia (1) Milman to naprawdę porządna marka, którą polecam z całego serca! Dbają o... Edyta Mirek - opinia (1) Duży wybór materiałów, w zależności od preferencji klienta, firma jest w... Mirek Michał Rz. - opinia (1) Dziękuję za profesjonalną obsługę, fachowe doradztwo i uczciwe podejście do... Michał Rz. Grzegorz - opinia (1) Kontakt i wybór firmy ArtStudio z Rumii do realizacji zabudowy aneksu... Grzegorz Natalia M. - opinia (1) Polecam salon - profesjonalne podejście do klienta, terminowość, niezawodna... Natalia M. Zawiedziony klient - opinia (1) Mocno się zawiedliśmy, bo czytając inne opinie spodziewaliśmy się usługi na... Zawiedziony klient