Dariusz - opinia (1) Udana realizacja, zgodnie z oczekiwaniami i możliwościami finansowymi.... Dariusz Renata Lisiecka - opinia (1) Mają doświadczenie, pracują z pasją, reagują na wszystkie uwagi klienta. Moja... Renata Lisiecka Piotr - opinia (1) Profesjonalna obsługa, świetny wybór mebli, sprzętu i aranżacji. Doradzą,... Piotr
M.Ch. - opinia (1) Szybka obsługa, można przedyskutować swoje propozycje bez nachalnego... M.Ch. Kamil - opinia (1) Gdańska Fabryka Mebli wykonała dla mnie pięć mieszkań na wynajem. Cena była... Kamil Dorotka - opinia (1) Oni zabudują wszystko mam wrażenie. Nie spotkałam się jeszcze z takimi... Dorotka Weronika - opinia (1) Jak byłam oglądać i zamawiać meble to salony były otwarte. Potem wiadomo... Weronika Zdenerwowany klient. - opinia (1) Stanowczo odradzam. Montaż mebli miał zostać wykonany w ciągu dwóch tygodni... Zdenerwowany klient. Rozczarowana - opinia (1) Nie polecam tej firmy, chyba że wrogowi. Zero profesjonalizmu. Projektant... Rozczarowana Sam Jones - opinia (1) Skandaliczna jakość produktów. Reklamacja nieuznana i klienta mają w nosie.... Sam Jones Ilona Maj - opinia (1) Meble są naprawdę genialne. Zastanawiałam się czy to dobra decyzja zamawiać w... Ilona Maj Mateusz - opinia (1) W GFM złożyłem zamówienie dwa tygodnie temu. Ku mojemu zaskoczeniu cały... Mateusz Ryszard - opinia (1) Polecam kontakt z Panią Dorotą z salonu w City Meble. Bardzo kompetentna... Ryszard Hanna i Krzysztof - opinia (2) Projekt super - Pani Natalia trafila w dziesiatke. Jestesmy bardzo, bardzo... Hanna i Krzysztof Alicja K. - opinia (1) Jeżeli szukasz rozwiązań na wymiar to ta firma będzie dobrtm wyborem. Polecam... Alicja K. Patrycja - opinia (1) Dołaczam do grona zadowolonych klientów GFM. Kuchnia, którą otrzymałam w... Patrycja Ola - opinia (1) Bardzo polecam, solidne wykonanie, terminowość oraz nie wysokie ceny. Polecam... Ola Marta i Krzysztof. - opinia (1) Polecam tego producenta mebli w 100% Po pierwsze darmowy pomiar i wycena. Po... Marta i Krzysztof. aspar meble (4) Meble kuchenne wykonane zgodnie z naszymi wytycznymi i potrzebami przy... Krzysiek Dorota - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa od projektu do montażu. Rewelacyjny kontakt z... Dorota