Monika - opinia (1) Jestem zachwycona absolutnie wszystkim! Od kontaktu z klientem, po wykonanie... Monika Violetta M. - opinia (1) Szanowni Państwo! Odradzam współpracę z tym podmiotem. Mamy 30 grudnia 2021... Violetta M. Przemek - opinia (1) Bardzo solidna firma. Jestem bardzo zadowolony z projektu, montażu oraz... Przemek
Grażyna - opinia (1) Kuchnia wykonana na najwyższym poziomie. Projekt pani Aurelii doskonały, rady... Grażyna Grzegorz - opinia (1) Fantastyczna realizacja. Projekt zgodny z oczekiwaniami. Doskonali stolarze... Grzegorz Klientka- BYŁA - opinia (1) Oczywiście nie muszę mówić, że w sprawie reklamacji- zero odpowiedzi. A dwa... Klientka- BYŁA Klientka- BYŁA - opinia (1) Nie polecam niestety, kiedyś być może i jakość i przystępne ceny, dziś... Klientka- BYŁA Robert - opinia (1) Wszystko ok, jestem zadowolony z usług Robert Tomek letnica - opinia (1) Dziękuję za wspaniałą realizację i współpracę od początku do końca wsparcie i... Tomek letnica maggi - opinia (1) szczerze nie polecam tej firmy .Współpraca z tą firmą to pasmo porazek ,... maggi Mariusz - opinia (1) NP Studio polecieli nam znajomi, którzy mają kuchnię Nobilia już ponad 10... Mariusz Elżbieta Pękała - opinia (1) Bardzo profesjonalne "prowadzenie" klienta - od doradztwa w projektowaniu... Elżbieta Pękała Jakub Urbaniak - opinia (1) Jeden z niewielu obecnie rzetelnych i profesjonalnych fachowców. Jak mówi że... Jakub Urbaniak Iwona - opinia (1) Firma Aspar Meble jest godna polecenia. Meble kuchenne i zabudowa dużej,... Iwona Marcelina - opinia (1) Polecam, meble zgodne z oczekiwaniami, konkurencyjne ceny i zgrana ekipa! Marcelina Piotr - opinia (1) Pełen profesjonalizm , bardzo uczciwy ,rzetelny ,bardzo polecam , nawet przy... Piotr Emilia - opinia (1) Piękny stół. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan pomógł nam wybrać pasujący... Emilia M&K - opinia (1) Zanim trafiliśmy do NPStudio odwiedzilismy kilka firm. NP Studio okazało się... M&K Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo ładne stoły, widać że drewno jest bardzo twarde dzięki czemu mam... Zadowolony klient Monika i Piotr - opinia (1) Serdecznie polecamy firmę Aspar Meble. Meble zostały wykonane solidnie i... Monika i Piotr