Ewa - opinia (1) Świetna i rzetelna Firma! Pani projektant bardzo profesjonalnie podchodzi do... Ewa Marek - opinia (1) Kuchnia bardzo ładna i funkcjonalna. Dziewczyny bardzo miłe. Czas realizacji... Marek Paweł - opinia (1) Pierwszy problem - przyjazd technologów po wykonaniu projektu przez... Paweł
Katarzyna - opinia (2) Niestety opinia musi zostać wystawiona, z której wystawieniem zwlekano i tak... Katarzyna Oliwia Kamińska - opinia (1) Kilka dni temu firma zrealizowała projekt mojej cudownej zielonej kuchni.... Oliwia Kamińska Patryk H. - opinia (1) Obsługa 10000/10!! Pani Dorota jest genialna i pomogła nam ze wszystkim.... Patryk H. RA - opinia (1) otrzymałam piękny projekt, zgodnie z oczekiwaniami, nie musiałam nic... RA Marcin - opinia (2) Meblo-tech? Po naszych perypetiach z tą firmę, z pełnym przekonaniem mogę... Marcin Ola Małachwiej - opinia (1) Serdecznie polecamy każdemu, komu zależy na jakości wykonania, profesjonalnej... Ola Małachwiej Martyna - opinia (1) Kuchnia piękna, pięknie wykonana, z dbałością o szczegóły, polecam! Martyna Renata - opinia (1) Polecam. Poszłam tak naprawdę z pustką w głowie. Bardzo sympatyczna Pani... Renata Artur - opinia (1) Wielki pozytyw z malutkim minusem. Oczywiście chodzi o cenę, ale chyba każdy... Artur Irena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z firmy. Obsługa bardzo profesjonalna, przede... Irena Irena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z firmy. Obsługa bardzo profesjonalna, przede... Irena Ilona - opinia (1) Z usług firmy korzystaliśmy dwukrotnie, zamawiając meble na wymiar w kuchni... Ilona Aga_n - opinia (1) W Aredo zamawiałam meble do całego mieszkania w tym kuchnie i wszystkie szafy... Aga_n Arkadiusz - opinia (1) Perfekcyjny serwis i jakość! Profesjonalna obsługa na wszystkich poziomach!... Arkadiusz Natalia - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Szkoda nerwów. Sam montaż mebli ciągnął się 3... Natalia Tomasz - opinia (1) Polecam. Pełen profesjonalizm. Doskonały kontakt. Nienaganne wykonanie. Tomasz Hanna Zalewska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Od obsługi w city meble, po montaż i efekt finalny.... Hanna Zalewska