Ola - opinia (1) Bardzo porządnie i sprawnie wykonane meble kuchenne. Super jakość i... Ola Gosia - opinia (2) Polecam firmę Classic Meble. Piękny projekt, sprawny montaż, wszystko na czas... Gosia Mariusz - opinia (1) Profesjonalne podejście do tematu. Wykonali dla nas kuchnię na wymiar,... Mariusz
Solidna firma - opinia (1) Potwierdzam opisy, które pojawiły się wcześniej: "Maksimum satysfakcji",... Solidna firma Magda - opinia (1) Zabudowa kuchni typowo na wymiar, według często omawianego projektu z biura... Magda Maria - opinia (1) Do firmy Kuchnie Piechocki trafiłem po długich poszukiwaniach wykonawcy.... Maria Łukasz J. - opinia (1) Kilka dni po montażu szafy okazalo się że jedna szyna się uszkodziła, serwis... Łukasz J. Karola Szymanowska - opinia (1) Kilka dni po montażu szafy okazalo się że jedna szyna się uszkodziła, serwis... Karola Szymanowska Anna Gawron - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Miła, bardzo dbająca o klienta, kompetentna.... Anna Gawron Opinia o Studio Rumia (1) Polecam Firmę Studio Rumia . Firma ta wykonała zabudowę kuchni w Gdyni .... Dorota i Stefan Jola - opinia (1) Zaryzykowałam, choć zupełnie nie kojarzyłam firmy wcześniej. Małymi krokami... Jola K, S. D. - opinia (2) Przepiękny projekt kuchni wg autorstwa Pani Marleny z Fama Design w Gdyni.... K, S. D. Piotr - opinia (2) Wstąpiłem do salonu tej firmy całkiem przypadkiem i to był bardzo dobry... Piotr Magda - opinia (1) Dołączam do grona zadowolonych klientów GFM. Dziękuję. Magda Sławek - opinia (1) Pełna współpraca na etapie projektowania, łacznie z podsuwaniem pomysłów i... Sławek Krzysiek - opinia (1) Meble są naprawdę świetne. Od momentu zamówienia po końcowy montaż bardzo... Krzysiek Marlen - opinia (1) Do drobnej uwagi, którą zgłosiłam serwis zainterweniował ekspresowo. Ekipa... Marlen Krzysztof - opinia (1) Firma z polecenia, dobry kontakt, sptrawne działanie. Po niecałym miesiącu... Krzysztof Wiktoria - opinia (1) Z usług Pana Adama korzystałam 2 razy. 2 lata temu zrobił mi funkcjonalną... Wiktoria Katarzyna - opinia (1) Jeśli meble na wymiar w Gdańsku to tylko w Gdańskiej Fabryce Mebli. Poleca... Katarzyna