Jagoda - opinia (1) Jednym słowem dramat!!! Meble opóźnione 1,5miesiąca!!!. Zero kontaktu ze... Jagoda Marek Wojciechowski - opinia (1) bardzo dobrze wykonany projekt doskonała współpraca z panem Andzejem Talaśką... Marek Wojciechowski Marek Zaborowski - opinia (1) Nasza pierwsza kuchnia była realizowana przez Pana Marcina kilka lat temu,... Marek Zaborowski
Sylwia - opinia (1) Bardzo polecam. Wszystko wykonane terminowo bez żadnych uwag Sylwia Edyta - opinia (1) Super firma. Najlepsze ceny, szybki termin. Baaaardzo pracowici panowie.... Edyta Monika i Tomek - opinia (1) Zamówiliśmy stolik kawowy. Jest piękny i funkcjonalny. Dokładnie taki jak... Monika i Tomek Ala K. - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Nikt nie chciał się podjąć poszerzenia... Ala K. Cecylia - opinia (1) Współpracowaliśmy z INNA Projekt przy okazji kompleksowego remontu domu.... Cecylia Ewa - opinia (2) Firma solidna, super jakość wykonanych mebli. Pan Adam bardzo kompetentny,... Ewa Sylwia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z szafki, którą zamówiliśmy. Szafka łazienkowa... Sylwia Maja - opinia (1) Pieknie wykonana kuchnia! Jestem bardzo zadowolona. Maja Aleksander Olsztyński - opinia (1) Jeśli ktoś z Państwa lubi adrenalinę wynikającą z niedotrzymywania terminów,... Aleksander Olsztyński Przemysław Małecki - opinia (1) Obsługa wyjątkowa pod każdym względem! Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni tak... Przemysław Małecki Wojciech - opinia (1) Polecam firmę Vega, przede wszystkim solidna firma, dotrzymuje terminu.... Wojciech Grzegorz - opinia (1) Brak profesjonalizmu i dużo straconych nerwów.Przede wszystkim najtańsze... Grzegorz RK - opinia (2) Rozpoczęcie wykonania z miesięcznym poślizgiem(tak, już od poniedziałku... RK Dawid - opinia (1) Naprawdę polecam. Z czystym sumieniem. Pani Kamila jest specjalistką w 100%... Dawid Waldemar - opinia (1) Bardzo niesolidni, terminy długie i jeszcze dłuższe spóźnienia z montażem... Waldemar Maja - opinia (1) Chyba pierwszy raz w życiu jestem zmuszona wystawić jakiejś firmie negatywną... Maja Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z projektu! Firma godna polecenia! Magda:) Magda