Chester - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Precyzyjny szybki i bezpłatny pomiar.... Chester Olga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, od projektu aż do montażu kuchni.... Olga Andrzej - opinia (1) Super fachowcy, wszystko tak jak zaplanowaliśmy. Polecam! Andrzej
Gosia - opinia (1) Profesjonalna i godna polecenia firma. Polecam szczególnie Panią Izę za jej... Gosia Maja - opinia (1) Wykonanie mebli kuchennych bardzo staranne i z wykorzystaniem wysokiej... Maja Asia - opinia (1) Projekt i wykonanie kuchni zrealizowano w terminie. Jakość wykonania i... Asia Katarzyna - opinia (1) Możliwość wykonania kuchni pod siebie jest dużym plusem, do mojej małej i... Katarzyna Agnieszka P - opinia (1) Zamawialiśmy w Bryl meble do salonu i łazienki, jesteśmy zachwyceni a co za... Agnieszka P Jacek - opinia (1) Bardzo polecam GFM. Jestem bardzo zadowolony z projektu i współpracy z Panią... Jacek Magdalena - opinia (1) Pan Bartosz wykonywał dla nasz meble łazienkowe, zabudowę w łazience i... Magdalena Darek i Marta - opinia (1) Świetny fachowiec czas wykonania super jakość i wykonanie na 6 + Darek i Marta dorota k. - opinia (1) perfekcyjne doradztwo, wykonanie - SUPER dorota k. Dziekuje ! (1) Pełen profesjonalizm ! Jakość i wygląd froduktu! W końcu mam piękna i... Marta Kuchnia Banino (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni! Od samego początku czuliśmy ze współpraca z art... Klaudyna B Fama - Firma godna polecenia (1) Bardzo serdecznie polecamy salon w Gdyni. Szczególnie polecamy realizację... Joanna i Karol zadowolony klient (1) Witam , wczoraj P3studio zamontowało kuchnie i agd w moim nowym domu.... karol Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona i polecam firmę. Montażyści świetnie poradzili sobie... Ola Inna jest naprawdę inna, niż wszystkie inne biura architektów wnętrz. (1) Pani Elżbieta przygotowuje dla mnie projekt designerski kolejnego lokalu... Arkadiusz Najlepszy producent mebli (1) Miałem przyjemność współpracować z firmą Ekpol zarówno jako osoba prywatna... Radek Nowak Odradzam! (1) Odradzam zamówienie kuchni Noblia w Gdynia. Kuchnia została zamontowana z... Małgorzata