Można dobrze (1) Wyjechaliśmy na wakacje i zostawiliśmy klucze do naszego mieszkania. Dziś... Majka Wojtek - opinia (1) Meble wykonane zgodnie z założeniami, doceniam dbałość o szczegóły jak i... Wojtek Skandal (2) Niestety również ja mam bardzo złe doświadczenia z tą firmą. Szczerze... Anna
Solidne i profesjonalne wykonanie oraz obługa (1) Meble do kuchni i zabudowa zaprojektowana i wykonana z najwyższa starannością... Agnieszka Nowoczesne meble kuchenne (1) Szczerze polecam NP Studio. W żadnym innym miejscu w Trójmieście nie... Magda Kuchnia Aredo (1) Na firmę trafiliśmy przypadkowo. Po pierwszej wizycie uzyskaliśmy wstępną... Jarek Polecam ! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta , projekt przygotowany starannie ,... Angela Michał z Gdyni - opinia (1) Jestem wymagającym klientem. Interesowało mnie wykonanie zabudowy kuchennej... Michał z Gdyni Fachowa współpraca, świetne wykonanie (1) Polecam specjalistów z firmy Świat Kuchni! Właścicielki znają się na swojej... Marcin Paula - opinia (1) Pani Beata to projektantka nie tylko z zawodu, ale i z pasji, wspaniała... Paula Ewa Dzikowicka - opinia (1) Gorąco polecam firmę Art.Studio jest to już trzeci projekt kuchni wykonany... Ewa Dzikowicka Srebro czarna kuchnia (1) Profesjonalny dobór sprzętu AGD i kolorystyki, montaż na bardzo wysokim... Kobieta 40 + Wymarzona kanapa (1) Kilka miesięcy temu zrealizowałam swoje marzenie o pięknej, pluszowej kanapie... Ola Piękna, nowoczesna kuchnia! (1) Polecamy Salon w Gdyni! Pani Marlena oraz Pan Wojtek są bardzo sympatyczni i... Kacper i Agnieszka Super zabudowa, Polecam :) (1) Piękna zabudowa, żona bardzo zadowolona, profesjonalny montaż, terminowo.... Marcin Firma na medal ! (2) Pan Adam to solidny fachowiec . Zabudowa w korytarzu i łazience służy nam już... Klientka Gdybym tylko znał go wcześniej.... (1) To bym kuchni nie robił gdzie indziej. Spóźniona ocena usług montowania szaf... JoannaGdansk - opinia (2) Bardzo ładnie i starannie wykonane meble kuchenne zgodnie z ustalona... JoannaGdansk Profesjonalizm w kazdym calu (2) Inna - Manufaktura Wnętrz wyszukalam poprzez portal trojmiasto.pl. Moja uwage... anna Firma wykonanie mebli na wymiar (1) Brak profesjonalizmu. Po zgłoszeniu przychodzi pani za wstępne oględziny i... Stanisław