Katarzyna - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować za profesjonalne podejście do tematu. Firma... Katarzyna Aleksandra - opinia (1) Polecam serdecznie. Kuchnia i szafa wykonana bez zarzutów. Aleksandra Szymon - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z kuchni i przedpokoju wykonanych przez As Projekt.... Szymon
Luiza - opinia (1) Polecam wszystkim Art. Studio. Profesjonalne podejście do klienta, pełne... Luiza Michał - opinia (1) Bardzo sprawna firma, profesjonalna, bardzo dobry kontakt, przystępne... Michał Mariola - opinia (1) Piękna Kuchnia na czas i bez uwag.Firma godna polecenia. Pozdrawiam pana Jarka. Mariola Alicja - opinia (1) Projektant pomocny przedstawił różne możliwości zabudowy mebli kuchennych o... Alicja Wpisy - opinia (1) Niestety do momentu otrzymania zapłaty, kontakt pierwsza klasa, po montażu... Wpisy Woody - opinia (1) Niestety do momentu otrzymania zapłaty, kontakt pierwsza klasa, po montażu... Woody Katarzyna - opinia (1) Współpraca z panią Elą z INNA Projekt to sama przyjemność. W lot rozumiała... Katarzyna O. K. - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Już pierwszy kontakt nie pozostawia wątpliwości, że... O. K. Barbara - opinia (1) Dziękuje bardzo za solidne i terminowe wykonanie mebli do mojej kuchni,... Barbara Katarzyna - opinia (1) Wszystko super! Rzetelne podejście do projektu i tym samym sprawny montaż... Katarzyna Słowik Marek - opinia (1) Posiadam kuchnie wykonaną przez art.studio od 4 lat, po tym czasie mogę w... Słowik Marek Mariusz - opinia (1) Pan Bartosz wykonał dla mnie zabudowę w kuchni, lazience, garderobie,... Mariusz Chester - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Precyzyjny szybki i bezpłatny pomiar.... Chester Olga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, od projektu aż do montażu kuchni.... Olga Andrzej - opinia (1) Super fachowcy, wszystko tak jak zaplanowaliśmy. Polecam! Andrzej Gosia - opinia (1) Profesjonalna i godna polecenia firma. Polecam szczególnie Panią Izę za jej... Gosia Maja - opinia (1) Wykonanie mebli kuchennych bardzo staranne i z wykorzystaniem wysokiej... Maja