Polecam (1) Wszystko super! Meble solidnie wykonane. Polecam Barbara Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) KoszmArna firma.Duza cena,wykonanie okropne.Nie można się dogadać z... Gosia Zdecydowanie nie polecam (1) Zgadzam się z wcześniejszą negatywną opinią. Wspólnicy mebli gamma minęli się... Rozczarowany konsument
Kuchnia w stylu skandynawskim (1) Ekpol to bardzo profesjonalna firma. Miła obsługa Fachowe porady i uwagi... Ela polecam serdecznie!!! (1) Kiedy trafiliśmy do NP Studio nie wiedzieliśmy na jaką jakość usług możemy... Krzysztof Polecamy (1) Bardzo dobre studio, świetne pomysły na aranżację kuchni. Polecamy zarówno za... Tomasz Kuchnia (1) Jestem bardzo zadowolony. Super montażysta. Projektant Robert o.k.... Jerzy Kuchnia jak z katalogu (1) Zanim zdecydowałam się na kuchnie Atlas u Pani Moniki byłam w kilku innych... Izabela Bardzo pozytywna firma z doświadczeniem (1) Byliśmy u różnych stolarzy odnośnie kuchni Począwszy od Gdyni skończywszy na... Artur Gdynia Meble na wymiar do mieszkania (1) Witam, Na warsztat Pana Bartka trafiłem z polecenia Pani Architekt. Do... Patryk Super (1) Witam serdecznie, odwiedziłam studio P3 razem z mężem , potrzebowaliśmy... Asia Jestem zadowolona (1) Juz po raz drugi zamawialismy meble u tego producenta tym razem kompleksowo... Malgorzata Eine langjährige professionelle Verbundenheit (1) Erstes Projekt (2002) war die kunsthandwerkliche Vollrestaurierung einer... Ilona Polecam (1) Jakosc wykonania, podejscie do klient, szybki czas realizacji na najwyzszym... Łukasz Nareszcie jest (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru kuchni nobilia. Pan Mirek miał wiele... Ania O takiej kuchni właśnie marzyłam... (1) Do remontu mieszkania zbierałam się kilka lat. Zawsze były ważniejsze sprawy... Dominika Słabe wykonanie kuchni. (1) Od razu nadmieniam, że oceniam wyłącznie swoją kuchnię. Montaż trwał u mnie... ania Firma godna polecenia (1) Firma wykonała u nas szafy wnękowe. Wszystko tak jak należy. Bardzo pomocni... Małgosia profesjonalnie i na temat (1) polecam firmę as projekt. pan sławek od projektu do wykonania mebli... katarzyna Żenujący brak profesjonalizmu i nieuczciwość. (1) W kuchni, w której wszystkie elementy były zakupione w firmie Meble... Kasia