Polecam z całego serca (1) Mieliśmy z mężem ogromne wątpliwości, czy zatrudniać architekta do pomocy z... Paulina Kuchnia moich marzeń. (1) dzięki NP Studio nareszcie mogę gotować najbardziej wykwintne dania i... Justyna Mieszkanie z duszą (1) Zakupiłem mieszkanie w centrum Gdańska, w historycznym budynku odbudowanym w... Arkadiuszek
Polecam! (1) Na przełomie maja i czerwca realizowałam w Studio Nowa meble kuchenne wraz ze... Małgorzata W. Fajne meble (2) Fajne meble fajnej jakości, ogólnie nie ma sie do czego przyczepić, ceny... Obywatel Projekt funkcjonalny (1) Jesteśmy wraz z mężem w trakcie korzystania z usług p. Magdy. Kupiliśmy dom i... Ola POLECAM! (1) Polecam gorąco współpracę z P3Studio. Zamówiliśmy tam komplet mebli do kuchni... Michał POLECAMY (1) Polecam gorąco. Począwszy od projektu, w którym Pani Aurelia uwzględniła... DOROTA Male mieszaknie : meble kuchenne i szafa do przedpokoju (1) Projekt udany, ergonomiczny, choć grafika prezentacji podstawowa. Porada w... Mariusz Polecam wszystkim potencjalnym klientom. (1) Skorzystałam z usług firmy ,pełna profesja począwszy od projektu do... Dorota Paduch Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona z zabudowy kuchni. Wlasciwie od momentu wejscia do... Agnieszka Polecam gorąco!!!! (1) Jesteśmy szczęśliwymi nabywcami kuchni marzeń. Trafiliśmy do NP studio z... Katarzyna Kuchnia Leźno (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z każdego etapu współpracy z Art Studio. Od... Marek Polecam (1) Firmę Aredo poleciła mi znajoma. Jestem bardzo zadowolona z obsługi od... Kasia Polecam!!! (1) Mam przepiękną kuchnie !!! Przyznam że nie do końca miałam pomysł jak ma... Joanna Porażka (2) Absolutnie NIE polecam tej firmy. Zamówienie zostało zrealizowane z trzy... Niezadowolony Polecam!!! (1) wszystko zrobione według projektu, jakość mebli pierwsza klasa. obsługa... Ula Bardzo zadowoleni (2) Pan Adam wykonał projekt 100% zgodnie z moimi oczekiwaniami. Od razu... Ola, Adam, Blanka Omijać!! (1) Meble wykonane w bardzo drogich elementach i wykończeniu, lecz terminowość i... niezadowolony Gorąco POLECAM!!! (1) Miałem przyjemność zamówić dwie szafy na wymiar. Na każdym etapie, począwszy... Jakub