Solidna firma- Polecam (1) Witam Trafiłam do Art.studio z polecenia; robili meble koleżance z pracy już... Ania0 Profesjonalna obsluga (1) Polecam, profesjonalna, mila i zaangazowana obsluga. Sluchaja czego klient... M. Lasek Super polecam (1) Współpraca z firmą Fama Design na najwyższym poziomie. Szczególnie polecam... Katarzyna
jak najdalej od tej firmy (1) Jak nie checcie czekać na kuchnię 4 miesiące po wielu monitach to jak... Iga zabudowa kuchenna (1) Zamówiliśmy zabudowę kuchenną, całkowity montaż wykonany w 2 dni. Cieszymy... Monika, Ariel Zdecydowanie polecam (1) Zamawiałem kompletną kuchnię oraz 2 szafy. Jestem bardzo zadowolony ze... Jakub meble kuchenne (1) Nowoczesne i bardzo ładne meble kuchenne. Firma profesjonalna. Miłe i fachowe... Agnieszka Z ostatniej chwili .... :) (1) Stół na święta cudowny, polecam jak najbardziej wszystkim! Blat dębowy na... Karolia Wszystko ok do momentu montażu! (1) Niestety... Podczas etapu projektu i ustalania szczegółów wszystko super ale... Klientka Superkuchnie (1) Chciałem poczekać z opinią do zakończenia montażu. Wczoraj montaż został... Jarek Polecamy z pełną odpowiedzialnością (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania mebli i sposobu obsługi od początku do... Magda i Piotr Kuchnia na wymiar Gdańśk (1) Polecam usługi Pana Sławka, bardzo miła oraz profesjonalna obsługa i montaż... Agnieszka G Polecam! (1) Bardzo trudno znaleźć dobrego stolarza z Gdańsku, miałam złe doświadczenia do... Katarzyna Magda (1) Witam, jesteśmy wraz z mężem bardzo wdzięczni za pomoc w zaprojektowaniu... Magda POLECAMY! (1) Wracamy do tej firmy kolejny raz bo wiemy, że Piechocki to super projekt,... Tomek Meble kuchenne, meble na przedpokój (1) Fachowe doradztwo, nieszablonowe rozwiązania dostosowane do potrzeb klienta,... Ela G. Gdańsk Brzeźno Studio WFM MERBAU (1) Studio Mebli Kuchennych WFM MERBAU prowadzone przez panią Beatę Potocką, w... Piotr Wroczyński polecam (1) Montaż kuchni odbył się w lipcu br., jesteśmy bardzo zadowoleni z projektu i... Mirosława Kozak Studio godne polecenia!! (1) Pełen profesjonalizm, niespotykana wiedza oraz przemiła osobowość, tak... Eliza Jedrzej - opinia (2) Nierzetelna firma, nastawiona tylko na bogatych klientów. Niestety jakość... Jedrzej