Dziękujemy za piękną kuchnie :) (1) Żona zadowolona a to najważniejsze ;) Kuchnia wyszła bardzo ładnie. Meble... Robert Polecam ! (1) Właśnie wprowadziłam się do nowego mieszkania, gdzie Aredo zamontowało meble... Karolina Rzetelna firma (1) Porządna firma. Meble dobrej jakości i należycie zapakowane. Polecam :) Kuba
Gorąco polecam! (1) Ze studiem FAMA zrealizowałam kuchnię, zabudowy do łazienki i szafę.... Justyna Super studio (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamowionej kuchni. Świetny projekt, kuchnia... Iza Super kuchnia (1) Rewelacyjna kuchnia. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani Iwona- genialne... Dorota Kuchnia na wymiar (1) Przedmiotem zamówienia były meble kuchenne na wymiar. Od projektu do... Bożena i Janusz Piękna Kuchnia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej przepięknej i funkcjonalnej... Jadwiga i Jan Aneta (1) Jestem zadowolona z usług firmy kuchnie Piechocki. Obsługa profesjonalna,... Aneta Polecam! (2) Polecam! Bardzo starannie wykonana kuchnia, pani Kasia zadbała o każdy... Aneta Polecam (1) NP Studio to firma godna polecenia. Jakość mebli jest na bardzo wysokim... Mariusz konkurs - zrób wycenę otrzymasz kuchenkę mikrofalową (1) Zrobiliśmy wycenę - otrzymaliśmy kuchenkę mikrofalową , dziękujemy. Wiesław i Aldona Nie wywiązują się z umów (1) Firma wzięła 50% zaliczki i kontakt się urwał. Na maile nie odpowiadają,... Niezadowolony Piękna kuchnia u mamy, polecamy! (1) Jesteśmy bardzo zadowolone z mamą, że zdecydowaliśmy się na firmę Legatus,... Ewa Dramat (2) Pani Marlena bardzo konkretna osoba i to jedyny plus w tej firmie. Panowie... Beti Polecam (1) Wszystko super! Meble solidnie wykonane. Polecam Barbara Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) KoszmArna firma.Duza cena,wykonanie okropne.Nie można się dogadać z... Gosia Zdecydowanie nie polecam (1) Zgadzam się z wcześniejszą negatywną opinią. Wspólnicy mebli gamma minęli się... Rozczarowany konsument Kuchnia w stylu skandynawskim (1) Ekpol to bardzo profesjonalna firma. Miła obsługa Fachowe porady i uwagi... Ela polecam serdecznie!!! (1) Kiedy trafiliśmy do NP Studio nie wiedzieliśmy na jaką jakość usług możemy... Krzysztof